Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 6-9 working days (bikes 10-12 working days)    more info >
Getest

SRAM XX1 Eagle AXS DUB 1x12 onderdelengroep (zonder trapaslager(s), met Controller)

incl. 21% BTW Geen verzendkosten naar NLplus verzendkosten.

Kleur

Kwantiteit
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
Alleen online en Click & Collect
Momenteel verkrijgbaar in de Kronberg winkel
Art.
Fabrikant artnr.
Varianten
170mm 1.663,75€ 74200240
175mm 1.712,46€ 74200241
Kies een variant a.t.b.

Technologie voor eenvoud

In een oogopslag biedt Eagle AXS ™ de echte voordelen van draadloos elektronisch schakelen naar de mountainbike. Op een dieper niveau biedt het onderscheidende bestuurders ongekende personalisering en controle over de aandrijflijn. Op de fiets en uit. De relatie tussen machine en rijder verdiepen. Deze toevoeging aan het Eagle ™ ecosysteem verbetert de mogelijkheden. Verwijdert complexiteit. En biedt rijders een ervaring zoals nooit tevoren bedacht.

Pionieren op een bewezen ruggengraat

Zowel XX1 Eagle AXS ™ als X01 Eagle AXS ™ combineren de beproefde, speciale 1x backbone van Eagle ™ met een aangesloten draadloze elektronische derailleur en controller. Met volledig nieuwe ingangen aan de balk die een shift initiëren met een aanraking. Het is een volledig nieuwe derailleur die speciaal is ontworpen en geoptimaliseerd om door een motor aangedreven te worden in plaats van een bekabelde kabel, om echt te profiteren van wat dit toestaat. AXS ™ -componenten zorgen voor maatwerk en schaalmogelijkheden naar wens van een individuele rijder via de AXS ™ -app.

De pure verschuivingsprestatie van Eagle AXS ™ is de echte verschilmaker. Schakel onder belasting over het ruwste terrein, bergopwaarts of zonder de grip op de balk te veranderen. Eagle AXS ™ verandert uw niveau van controle op de fiets wanneer u onder druk staat en hard in het rood duwt. Maar meer dan dat, het verandert je relatie met de fiets.

SRAM XX1 Eagle AXS ™

XC-specificatie en klaar voor het parcours. XX1 Eagle AXS ™ maakt gebruik van de beproefde ruggengraat van SRAM 1x ™. Met de lichtste materialen en een bereik van 500 procent versnelling. Veiliger en langer dragen X-SYNC ™ 2 kettingblad. Het summum van prestaties, gecombineerd met de aangesloten componenten van Eagle AXS ™. Klaar voor het nieuwe gen van superfietsen.

XC Focus

Carbon Cage

TI Hardware

Rainbow Colorway

De deal die SRAM maakte met Nino Schurter en zijn betrokkenheid bij het testen van Eagle AXS ™ in het raceseizoen 2017.18 was dit: hij hoefde het niet te gebruiken in echte races. Maar Nino herkende meteen de voordelen ervan en drong erop aan alles op het spel te zetten, vier WK-races te winnen, zijn zesde UCI Wereldbeker XC overall-titel en de titel Wereldkampioen te behalen. SRAM kon het niet van Nino afpakken als ze het probeerden. In een oogopslag biedt Eagle AXS ™ de echte voordelen van draadloos elektronisch schakelen naar de mountainbike. Op een dieper niveau biedt het onderscheidende bestuurders ongekende personalisering en controle over de aandrijflijn. Op de fiets en uit. De relatie tussen machine en rijder verdiepen. Deze toevoeging aan het Eagle ™ ecosysteem verbetert de mogelijkheden. Verwijdert complexiteit. En biedt rijders een ervaring zoals nooit tevoren bedacht.

Eagle AXS ™ -controller

Geen kabels, behuizingen of kabels om beheer te geven, openden ontwerp- en engineeringmogelijkheden met de Eagle AXS ™ -controller. Helpen SRAM pionier een geheel nieuwe schakelervaring met nieuwe ergonomische touchpoints die net genoeg inspanning om te drukken.

Touchpoints die volledig kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren, zodat u kunt kiezen welke knop wat doet via de AXS ™ -app. Kies uit drie functies: Inboard shift. Buitenboordschakeling. Dropper. Gebruik een van de contactpunten om uw elektronische Reverb AXS ™ druppelaarzadelpen te bedienen. En de energiebesparingsmodus in de controller wordt na één aanraking geactiveerd om de batterij te sparen wanneer deze niet in gebruik is.

De geheime sprintpeddel

Voorbij de standaard paddle van de controller, een meegeleverde "Secret Sprint" -peddel gericht op de voorkant van de controller in de buurt van je knokkel, zorgt voor snelle bewegingen met vrijwel geen verandering in je grip op het stuur.

Eenvoudig instellen gemakkelijker gebruik

Schroef het vast. Stel drie limietschroeven in. Druk op de afstemknoppen. En gaan. Eagle AXS ™ wordt elektronisch getrimd en aangepast voor een perfecte kettinglijn. Er is geen extra inspanning om te veranderen of idiosyncrasieën om te leren. En AXS ™ ontgrendelt een geheel nieuwe manier om de belangrijkste interface met uw fiets aan te passen - alles bestuurd vanaf uw telefoon via een eenvoudige AXS ™ -app. Tenzij je het wilt instellen en vergeten. Omdat je dat ook kunt doen.

Een beetje over de batterij

Ja, Eagle AXS ™ maakt gebruik van een batterij. Eén die verwijderbaar is voor eenvoudig opladen na 20 uur rijtijd. Eén die slechts 25 g weegt en afneembaar is met een enkele clip. Eentje die zo nodig 'hot swappable' is, van derailleur tot je Reverb AXS ™ zadelpen of zelfs je SRAM RED of Force eTap AXS ™ weggroep. En het kost maar een uur om op te laden.

Weet voordat je gaat

De levensduur van de batterij controleren is eenvoudig: druk op de knop op de derailleur. Groen licht betekent dat het bijna volledig opgeladen is. Rood licht betekent dat het bijna half opgeladen is. En rood knipperen: laad het op. Of gooi op een andere, want het bijhouden van een extra is eenvoudig en realistisch. Om de levensduur van de batterij te verlengen, schakelt het systeem over naar de energiebesparende modus als de fiets briefpapier is.

Ja, het is waterdicht

Het Eagle AXS ™ -systeem is volledig water- en stofdicht volgens de internationale IP69K-norm. Oorspronkelijk ontwikkeld voor bouwvoertuigen en voedselreiniging, valideert de IP69K-norm systemen die regelmatig onder druk gereinigd moeten worden. Voor een mountainbiker betekent dit geen aarzeling om naar buiten te gaan als het weer er minder dan ideaal uitziet.

Eagle AXS Impact Protection

De Eagle AXS ™ derailleur is slim genoeg om zichzelf te beschermen. De ingebouwde overbelastingskoppeling is ontworpen om los te laten bij een botsing, om terug te keren naar de juiste positie en terug in versnelling te schakelen.

Het primaire doel van de overbelastingskoppeling is om de schakelmotor van de derailleur te beschermen, maar deze dient om uw derailleur en derailleurhanger te beschermen tegen schade als bijproduct. Een zeer nuttig bijproduct.

10 mm meer bodemvrijheid van de kooi

Type-3 rollagerkoppeling ™

X-HORIZON ™ aandrijving

Overbelastingsbeveiliging

De AXS-app

De AXS ™ -app is de ingebouwde componentsoftware die het mogelijk maakt om Eagle AXS ™ te programmeren en aan uw specificaties aan te passen. U kunt de regelaarstoewijzingen voor schakelopdrachten en uw elektronisch geactiveerde Reverb ™ druppelpost direct vanaf uw mobiel aanpassen en personaliseren - om precies te maken hoe u het wilt. Laat je linker controller opschakelen of terugschakelen.

Wijs een paddle toe aan uw AXS ™ -gestuurde Reverb ™ die u het meest intuïtief voelt. Voor de eerste keer introduceert AXS ™ digitale mogelijkheden voor renners om de rit aan te passen, te personaliseren, te besturen en te verbeteren. Zelfs als je van de fiets stapt. Effectief

waardoor je je eigen Eagle AXS ™ "vingerafdruk" kunt maken.

Gebruik het. Of niet

Het enige dat nodig is om te kunnen rijden, is om de Eagle AXS ™ -aandrijving te monteren, te koppelen en naar buiten te brengen. De AXS ™ -app is alleen nodig voor verdere personalisatie of om toegang te krijgen tot de gegevens die het systeem heeft verzameld. Wanneer je maar kiest.

Voorbij personalisatie

De naadloze integratie tussen AXS ™ -hardware en -software is veel meer dan personalisatie van de rider en communiceert met uw SRAMid. Zoals het sturen van serviceherinneringen wanneer het tijd is om uw slijtageonderdelen te controleren. En zoveel meer. Hiermee kunt u uw fiets verbeteren als u hem niet eens aanraakt.

Technologies

AXS ™
AXS ™ is het nieuwe fietscomponentenintegratiesysteem van SRAM dat elektronische fietsonderdelen en software verbindt. Met de SRAM AXS ™ -app kunnen bestuurders de batterijstatus zien, het gedrag van componenten wijzigen, bedieningselementen personaliseren, onderhoudsmeldingen ontvangen en firmware updaten.

Eagle ™
Eagle ™ is een compleet aandrijfsysteem dat is ontwikkeld als een geïntegreerd, performant ecosysteem. De engineering en testen die in de ontwikkeling zijn gegaan, zorgen voor maximale prestaties, veiligheid en duurzaamheid op de lange termijn om een geweldige consumentenervaring te garanderen. SRAM garandeert deze prestaties wanneer Eagle ™ -aandrijvingen worden gebruikt als een compleet ecosysteem. Neem voor meer informatie contact op met uw SRAM verkoopcontact.

DUB ™
De relatie tussen de as van de trapas en het lager vormt de kern van de DUB ™ -technologie. Het is waar stijfheid aan duurzaamheid voldoet. We zijn een stap verder gegaan dan het conventionele denken en hebben alles eenvoudiger gemaakt - waarbij we de relatie tussen kettingblad, zwengel, spindel en trapas beter hebben geïntegreerd. Het is deze benadering om een compleet systeem te ontwikkelen dat gelijk staat aan betere prestaties van de aandrijflijn.

Cage Lock ™
Met CAGE LOCK ™ -technologie in de achterderailleur wordt het verwijderen en installeren van wielen en het installeren van kettingen sneller en eenvoudiger. Duw de kooi gewoon naar voren om speling te creëren en op zijn plaats te vergrendelen.

Carbon Tuned ™
Kracht en stijfheid waar u het nodig hebt, lichtgewicht zoals u het wilt. Het gepatenteerde SRAM carbon lay-up ontwerp verhoogt de dikte en stijfheid op kritische spanningsgebieden. De taps toelopende, terrasvormige carbonarchitectuur zorgt voor de grootste gewichtsbesparing zonder afbreuk te doen aan de sterkte.

Flow Link ™
Ultra gladde binnenplaten van de ketting zijn volledig vrij van vierkante randen, wat resulteert in een ketting die de cassette en het kettingblad aangrijpt met veel minder wrijving, voor stillere prestaties en een betere levensduur. Het ontwerp maakt een smaller algemeen profiel mogelijk dat grotere hoeken kan weerstaan, en maakt ook een vlakkere buitenplaat mogelijk, wat meer consistent kettingklinken en verbeterde algehele sterkte betekent.

Hard Chrome ™
De SRAM HARD CHROME ™ -ketting heeft vier keer de verlengings- (slijtage) weerstand tegen onze andere kettingen. Dit komt door het nieuwe afwerkingsproces op de binnenste schakels en rollen. Duwpensterkte en ultieme sterkte zijn gelijk aan onze huidige kettingen. De HARD CHROME ™ -keten gaat langer mee en is net zo sterk.

Matchmaker ™ X geïntegreerd
De MatchMaker X-klem is meer dan alleen een klem. Het is alsof je Martha Stewart je cockpit opruimt. Omdat elke klem maximaal drie bedieningselementen accepteert, kunt u alles van uw XLoc-onderstelvergrendeling, uw SRAM-schakelaars, SRAM-remhendels en AVID-remhendels en uw Reverb XLoc-afstandsbediening, allemaal op twee klemmen plaatsen. In plaats van genetisch gemodificeerde langere duimen, is dit de ideale manier om alles gemakkelijk te bereiken. Net zoals Martha dat zou doen.

PowerLock
SRAM-keteningenieurs hebben PowerLock ontwikkeld als een hulpmiddelvrije, zekere en consistente manier om onze kettingen te verbinden. Hoewel PL geen speciale gereedschappen vereist voor installatie, verplichten de bijzonder nauwe toleranties van 10- en 11-traps aandrijflijnen dat elke PowerLock alleen geschikt is voor een eenmalige toepassing.

Rollager koppeling ™
ROLLER BEARING CLUTCH ™ -technologie elimineert de veerkracht van de derailleur en kettingslag zonder aan nauwkeurigheid in te boeten.

X-bediening ™
Speciaal ontwikkeld voor SRAM 1x ™, blijft X-ACTUATION ™ scherp en consistent over de hele cassette schuiven.

X-Dome ™
Het revolutionair gefreesde ontwerp van de X-DOME ™ -cassette maakt gebruik van dezelfde slopende productietechnieken die de PowerDome ™ -roadcassette produceerden. Met X-DOME ™ worden negen tandwielen CNC-gefreesd samen uit een blok staalblok, waardoor een ongelooflijk lichte, nauwkeurige en sterke cassette ontstaat.

XD ™ Driver Body
XD ™ is een cassettedriverlichaam dat het gebruik van een 10-tanden klein tandwiel mogelijk maakt en zorgt voor een verbeterde interface met de cassette.

X-Glide ™ 2
X-GLIDE ™ 2 is de volgende generatie SRAM X-GLIDE ™ -technologie die is geoptimaliseerd voor de EAGLE ™ 12-speed cassette. Het biedt snelle, precieze, power-on-schakelprestaties door het gehele versnellingsbereik en verhoogt de kettingretentie op grotere tandwielen.

X-Horizon ™
Het "straight parallellogram" ontwerp van deze achterderailleur begrenst alle bewegingen naar de horizontale as, waardoor spookverschuivingen onmogelijk worden terwijl ook de schuifkracht wordt verminderd. Voor een sneller en nauwkeuriger schakelen zorgt het grote ontwerp van de bovenste katrolafwijking voor een constante kettingopening over alle tandwielen.

X-Sync ™ 2
SRAM X-SYNC ™ 2 Eagle is de volgende evolutie van SRAM X-SYNC ™ -technologie. Het agressieve ontwerp van de tanden zorgt voor een betere kettingretentie voor een soepeler, efficiënter pedaalgevoel. Met een focus op een lange levensduur, vermindert het X-SYNC ™ 2 Eagle ™ -ontwerp wrijving en de ophoping van modder, grit en vuil.

Leveringsomvang

  • 1 x SRAM XX1 Eagle AXS DUB 1x12 groepsset (zie objectbeschrijving voor details)
  • inclusief achterderailleur en batterij, Controller met klem, Crankset XX1 Eagle DUB met X-Sync2 kettingblad, 34 tanden, Rainbow chain 126 schakels, Cassette XG-1299 10-50 Zähne, multigereedschap, oplader en snoer, chaingapmeter

Productvideo

SRAM XX1 Eagle AXS DUB 1x12 onderdelengroep 170mm (zonder trapaslager(s), met Controller)

Op het merk SRAM

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon