Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Kids' Apparel

Kies een categorie:


Een ruime keuze fietskleding voor kinderen en tieners

Als je kinderen en tieners echt enthousiast wilt maken voor de wielersport, dan zul je aandacht moeten geven aan de juiste fietskleding. Sprekende kleuren en coole designs zijn gewild. Tricots voor kinderen en tieners worden geleverd met de sportieve korte mouw, in de klassieke snit of met de gemakkelijk zittende lange mouw, de zgn. longsleeve, de crosstricots. Deze laatste zijn zeer gewild bij de mountainbike-kids die in race-outfit het voorbeeld van de kampioenen willen volgen.
Nast fietstricots zijn er voor kinderen en tieners ook strak-zittende fietsbroeken voor kinderen, voorzien van zitzemen of ook de ruime shorts, die ook als vrijetijdskleding gedragen kunnen worden.
Voor kinderen is er nog een plus, nl. functioneel ondergoed! Hierbij kan je denken aan het warme ondergoed voor winterse tochten of het onderhemd dat ervoor zorgt dat transpiratievocht snel van het lichaam wordt afgevoerd en een koelende werking heeft. Dus niet alleen de topsporters profiteren van moderne stoffen, maar ook kinderen en tieners profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleding.

Gemakkelijke shirts en pullovers van Fox, Sombrio en nog meer.

Gemakkelijke sweatshirts/capuchonjacks en T-shirts van coole MTB-merken staan vaak op het verlanglijstje. Oma kan daarmee midden in de roos schieten op verjaar- of feestdagen. Met het juiste logo op de borst, zoals die van Fox bijvoorbeeld, kan junior laten zien waar zijn hart naar uitgaat. Niet alleen op de fiets, maar ook in de bioscoop of op school.

En als het om veiligheid gaat: reflecterende fietsjacks

Kleding moet cool zijn, maar veiligheid speelt ook een rol. Regen- en windjacks bijvoorbeeld, zijn vaak reflecterend, zie fietsjacks. Deze laten kinderen die 's morgens in het donker naar school gaan of 's avonds daarvan terugkeren, goed opvallen in het verkeer. Fietsers, en vooral de kleine fietsers, worden toch al wat later opgemerkt in het verkeer, dus opvallende kleding helpt!

Shop für Kinder Fahrradbekleidung. Kids Bikewear günstig online kaufen bei HIBIKE.

In onze shop voor kinderkleding bieden wij ook vrijetijdskleding aan tegen gunstige, lage prijzen. De kleding blinkt uit door de goede kwaliteit van de topmerken, die trouwens ook door pa en ma wordt gedragen... Ontdek nu het aanbod voor de fietsende kinderen en tieners online in onze Kinder-en tienershop.

 
AJAX Loader Icon