Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Body´s & Tops

Van tanktop tot trisuit

Hier vindt je een kleine maar fijne keuze aan bijzondere kledingstukken, zoals triathlonkleding (trisuit), fietsbody's en tanktops, deze laatste zowel voor mannen als vrouwen. Van de makkelijke vrijetijdstop tot aan de triathlontop bieden fabrikanten als ION, Craft, Zimtstern, Fox en Sugoi een grote keuze.

Triathlonkleding & Fietsbody's

Kleding. bestaande uit één stuk, fietsbody's genoemd, zie je niet zo vaak. Zulke 'twee-in-een'combinaties, maken shirt en broek tot een geheel. In het triathloncircuit zijn ze alomtegenwoordig. Een trisuit bestaat uit materiaal dat optimaal is voor multisporters: zitzeem voor het fietsgedeelte, geschikt voor het zwemdeel, sneldrogend, strak en gestroomlijnd. Pearly Izumi biedt een ruime keuze aan triathlonkleding. Ze beschermt tegen de kou, vermindert de weerstand in het water en helpt je aan een maximale prestatie.

Tops voor sport en vrijetijd

Een top is een mouwloos shirt. Geschikt om 's zomers te dragen. Hier vindt je tops met gemakkelijke pasvorm voor vrijetijd of sport, gemaakt van ademende stoffen. Sport-tanktops zijn geschikt voor de wielersport, rennen, lopen of voor het Yoga-uurtje. Ontdek hier ons coole assortiment!

 
AJAX Loader Icon