Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Overige toebehoren

Fietsbellen, -standaards en -spiegels

ietsbellen

Een bel is voorgeschreven en nodig om anderen te waarschuwen. Knog Oi Fahrradklingel kaufenEr zijn bellen in de handel met verschillende geluidssterkten en in verschillende uitvoeringen. Goede voorbeelden zijn Procraft met de 'Funbel' of de trendy, Knog Oi. Je mag dan denken dat een bel uncool is, je hebt er een nodig om te waarschuwen. Daarom is een bel ook wettelijk voorgeschreven. Ook kinderfietsen moeten met een bel zijn uitgerust. Fietsbellen zijn goedkoop en snel aan het stuur te monteren.

Zijstaanders, achterstaanders, middenbokken en triangels

De klassieke fietssteun is de zijstaander. Een practische oplossing als je wilt afstappen onderweg of bij je eindbestemming en de fiets wilt wegzetten. Dergelijke staanders zijn goed geschikt voor stads- en toerfietsen, maar niet voor mountainbikes.
Hinterbauständer oder Seitenständer fürs Fahrrad kaufen, z.Bsp. Hebie StänerKies de staander die bij je fiets past. Een zijstaander is niet altijd geschikt. Wanneer je in het midden geen mogelijkheid voor plaatsing hebt, dan moet je kiezen voor een achterstaander. Een triangel kun je ook kiezen, maar deze is niet aan de fiets te monteren.
Let op: Rijd je de fiets met veel bagage, of met kinderzitje, dan functioneert de zijstaander niet. Je hebt dan een middenbok of tweepotige standaardProcraft, Specialized, Minoura, Hebie en Pletscher.

  • Voor extra zekerheid zorgt een fietspiegel. Deze worden eenvoudig aan het stuur gemonteerd. Wij voeren modellen van Blackburn en Busch & Müller.
  • Tot de categorie accessoires of toebehoren behoren ook steunwielen voor kinderfietsen. De nieuwe lichting fietsers heeft soms wat problemen met het evenwicht! Wij bieden deze voordelig aan, geschikt voor 20-inch wielen bijvoorbeeld, in onze onlineshop.
 
AJAX Loader Icon