Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Rock Shox Merk shop

Rock Shox Online Shop - Federgabeln, Dämpfer, Sattelstützen und Zubehör

Rock Shox - Premium suspension forks & shocks

Over het merk Rock Shox

Welbekend in de werelod van de mountainbikers: RockShox® maakt verende vorken, schokdempers en toebehoren. Cross, trail, cross country, freeride en downhill: dat zijn de specialiteiten van dit merk. Als lid van de SRAM-Family betekent RockShox® hoge kwaliteit en zorgt het voor betrouwbare producten met gebruikmaking van de nieuwste technieken. Technische begrippen als Dual Flow, Motion Control, Poploc, PushLoc en nog veel meer komen van RockShox®. Of je nu een topkwaliteit geveerde vork zoekt, licht van gewicht en functioneel, of een eenvoudige stalen veervork, het merk biedt grote keus. Boxxer, Argyle, Dart of Lyric behoren tot de bekendste verende vorkmodellen die RockShox® op de markt heeft gebracht. "Iedere rijder, ieder parcours en iedere rijstijl is uniek. Daarbij biedt RockShox® vorken met de meest uitgebreide instelmogelijkheden. Vorken met schokdemping en vering die het woord 'rijcomfort' opnieuw definiëren. Wij analyseren hierbij zowel de ervaringen van profrenners als die van hobby-atleten, zodat wij de klanten het beste van het beste kunnen bieden". Zo schrijft RockShox® het zelf. Naast verende vorken en schokdempers behoren intussen ook instelbare zadelsteunen (Seatposts) tot het vaste assortiment. Ontdek het RockShox® aanbod aan verende vorken, dempers en toebehoren in de HIBIKE Onlineshop!
De voormalige motorcrosser Paul Turner begon, samen met Keith Bontrager, met zijn bedrijf in 1986. Hij geldt als de vader van de "RS1", de eerste verende voorvork. Het bedrijf was gevestigd in Santa Cruz en werd in 2002 overgenomen door de fabrikant van fietsonderdelen SRAM. SRAM zelf begon in 1987 in Chicago.

Over de Rock Shox merkwinkel

In de Rock Shox merkshop van HIBIKE vind je in totaal 391 verschillende producten met wereldwijde verzending: Schokbrekers / vering, Verende vorken onderdelen / materiaal, Verende vorken 29 inch, Onderdelen schokbrekers / montagemateriaal, Verende vorken 27.5/650B en nog meer.
 
AJAX Loader Icon