Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Helmcamera´s

HD-Action camera's voor het maken van video's.

Houd de bijzondere momenten in scherpe beelden vast tijdens je sportieve activiteiten! Als je over wat technisch gevoel beschikt, dan heb je veel plezier van een goede 'actioncam'. Eerst wat oefenen en dan ermee aan de slag. Geen wonder dat men actioncamera's, zoals die van Go Pro HD Hero, tegenwoordig bij alle sportdisciplines aantreft. Zij zijn klein, licht, stevig, waterdicht en maken goede beelden.
De een gebruikt de camera om zijn of haar eigen actionvideo's te draaien en die later ook te bewerken en op te slaan. De ander gebruikt 'm om te trainen en het parcours te bestuderen en velen gebruiken de camera voor het maken van vacantievideo's.

Als je zo'n camera wenst, is het verstandig bij jezelf na te gaan welke kwaliteit het beste voor je is, of welke kwaliteit je nodig hebt. Als je de camera wilt gebruiken om te trainen, hoef je je niet bekommeren om het aantal opnamen (frames) per seconde (de FPS, of BpS op z'n Duits). De FPS is wel belangrijk als je over een goede PC, de juiste software om te trimmen of bij te snijden hebt, of met tijdloops wilt werken. De meeste camera's beschikken over veel extra's. Bij snorkelen of duiken moet de camera waterdicht zijn. Is er een bevestiging in of aan de auto nodig? Zit er een afstandsbediening bij? Kan een App worden gedownload, zodat je de camera met een smartphone kan bedienen - uitermate geschikt voor het maken van goede selfies, ook van groepsfoto's - ? Kijk rond op onze onlineshop voor HD-Actioncam's.

 
AJAX Loader Icon