Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Caps, Hats, Clothes, Scarves & More

Koop racepetten, baseballpetten en andere hoofddeksels bij HIBIKE.


Kies een categorie in het menu 'hoofdbedekking':

Mutsen, caps, hoofddoeken en bandana's - voordelig online

Of je nu een vechtpet zoekt met cool logo of die retro-pet in de vorm van een wielercap, hier vindt je het nodige. Ook helmmutsen, hoofdbanden en hoofddoeken behoren tot het assortiment, hoofdbanden en beanies.

Coole caps voor vrijetijd en ontspanning

Ons assortiment aan caps, of vrijetijdscaps is groot en bestaat uit producten van coole bikemerken. Hierbij kun je denken aan Fox Caps, Troy Lee Designs of Oakley caps. Je kunt deze ook goed gebruiken tijdens je sportieve ronde op de skatebaan of als aanvulling op je vrijetijdskleding. Als je haar slecht zit of dat je bescherming wil tegen de zon: een cap hoort erbij! En dan eentje met de juiste 'look' en coole print.

Bandana's op de fiets

Speciaal 's zomers worden graag bandana's gedragen. Zij zijn licht, dun en multifunctioneel. Je kunt ze om de hals dragen of als piratendoek of muts geknoopt onder de helm. We beschikken over een bontgekleurd assortiment. Er zijn verschillende materialen in omloop en wij bieden dan ook voor koude dagen bandana's aan met fleece-voering. Er zijn ook kleinere doeken van Buff voor kinderen. Dan mag ook de HIBIKE Buff niet ontbreken. Deze wordt geleverd met het "Hauptsache Fahrrad."-design.

Hoofddoeken voor de fiets, beanies, vrijetijdspetten en nog meer - voordelig online bij HIBIKE - Kopfbedeckung für Radfahrer

Mutsen en balaclava's voor de winter

Helmmutsen of helm-ondermutsen helpen tegen de kou in herfst, winter en voorjaar. Deze worden vaak van softshell of windstoppermateriaal gemaakt waardoor er een ademend effect optreedt. Tijdens regenachtig weer is het verstandig om een waterdicht helmovertrek bij je hebben. Deze trek je snel over de helm en houdt op deze wijze hoofd en haar droog. Als het erg koud is, biedt een balaclava een goede oplossing. Dit zijn maskers of facewraps die het hele gezicht, hals en nek bedekken. Ze worden ook 'facemask' of 'faceprotector' genoemd. Laat je plezier tijdens een winterse tocht niet door de kou bederven. Met een balaclava is het hele hoofd tegen de koude rijwind beschermd. Ontdek ons grote aanbod, hier online bij HIBIKE.

 
AJAX Loader Icon