Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Tassen & Transportkoffers

Tassen en koffers voor elk gebruik op de fiets


Kies een categorie in het menu fietstassen:

Fietstassen online kopen: Tassen voor boodschappen en reizen

Als het gaat om vervoer van spullen met de fiets, zijn er bij fietstassen de nodige varianten. Van de kleinste zadeltas tot aan de grote dubbeltas achter, vindt je een ruime keuze tegen scherpe prijzen in onze onlineshop. Fahrradtasche z.Bsp. Ortlieb Back-Roller Plus
Ortlieb-tassen hebben een goede naam vanwege hun waterdichtheid. Natte bagage onderweg is het laatste wat je nodig hebt.
De kleine zadeltas dient meestal om reparatiemateriaal en een reserveband te vervoeren. Middelgroot zijn de bovenbuistassen, stuurtassen of driehoekstassen. Deze laatste hangen in het frame en zijn zeer ruimtebesparend. Tip: Let op het bevestigingssysteem van een fietstas. Hier laten wij een paar systemen zien die in het dagelijks gebruik praktisch zijn, zoals het klickfix of Quick-Lock systeem.

Fietstransporttas en fietskoffer kopen voor vervoer van je fiets

Wil je je fiets meenemen met vacantie en het bijv. in een vliegtuig meenemen naar je bestemming?. In dat geval kun je kiezen voor de aanschaf van een practische fietskofferr. Evoc Bike Travel Bag voordelig online bij HIBIKEEr zijn zowel de zachte, flexibele fietstransporttassen als de stevige fietskoffer verkrijgbaar. Het is een stevige investering, maar als je veel met de fiets op pad bent en je fiets goed beschermd wil vervoeren in de auto, trein of vliegtuig, dan moet je niet besparen op de kosten ervan.
Ook wielen kun je goed en gemakkelijk vervoeren in een wieltas. Daarvan zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar. Wielen zijn kwetsbaar, vooral de spaken. Als je ze los van de fiets wilt vervoeren is een wieltas een goede oplossing. Helmtassen zijn ook practisch. Een goede helmtas voorkomt beschadiging.

Koerier- en reistassen voor jou en je uitrusting

Zo hebben we dan transporttassen aan je fiets, tassen om je fiets te vervoeren en dan nog tassen voor jezelf: Een coole sporttas> voor de fitnessstudio, vrije tijd of de fietstoer. Je komt aan in het bikehotel en zet je reistas van Oakley, EVOC, Fox of Specialized bij de receptie neer... Zie je dat voor je? De perfecte reis- of sporttas vindt je bij ons. Van klein tot groot. Voor fans van Koeriertassen bieden wij ook een ruime keus. Ortlieb of Vaude, bijvoorbeeld, bieden het nodige. Een koerierstas of messengerbag, wordt zijdelings over de schouder gedragen en roept bij velen het image van de stadskoerier op. Coole reistassen voor bikers, her van Fox
Dan zijn er nog de zgn. Heuptassen. Zeer geschikt voor een rondje joggen of korte fietstochten. Prima om kleine dingen te vervoeren, zoals portemonnee, sleutels, mobiel, I-pod of reserveband. Als je wat wil drinken onderweg zijn drinkgordels, zoals die van Deuter Pulse, handig voor onderweg, ook voor wandeltochten.

Als je op reis gaat, zul je ook aandacht willen besteden aan het vervoer van dure electronische apparatuur. Practische beschermhoezen voor je navigatie-apparatuur (GPS), mobiel en camera kun je ook tegen scherpe prijs in onze shop vinden.

 
AJAX Loader Icon