Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Fahrrad-Koffer

Fietstassen, -koffers en -hoezen

Je treft hier een grote collectie fietstassen en fietskoffers aan. Ze zijn er in zachte en harde vorm (schaal), de laatste worden ook 'hard cases' genoemd. Fahrradkoffer kaufen bei HIBIKE z.Bsp. von B & WZoek je een zachte tas, dan is de VAUDE Big Bike tas of EVOC Bike Travelbag iets voor je. Koffers met harde schaal worden geleverd door Elite of B & W bijvoorbeeld, of de trapeziumvormige Bike Box. Koffers met een harde schaal verdienen vaak de voorkeur als je de fiets en bagage vaak per vliegtuig laat vervoeren. Maar de zgn. zachte tassen bieden ook veel bescherming en komen terzake goed uit de tests. Zij zijn in ieder geval makkelijker weg te stuwen in een auto. Afhankelijk van maat en type zijn de koffers voorzien van handvatten, houders, opbergvakken en bevestigingsmogelijkheden.

Ook tref je hier aan de EVOC Tailgate Pad. Een weerbestendige 'flap', die de achterkant van een pick-uptruck beschermt tegen het wegrollen van vervoerde fietsen.

Je kunt ook kiezen voor een beschermhoes of 'travelcover'). Deze beschermt de fiets tegen krassen of schade door of aan andere vervoerde bagage. Of je stopt je bike, door en door vuil, in de hoes. Dan blijft de auto tenminste schoon... Hiervoor heb je ook de ION Universal Bike Bag. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om je bagage en je fiets veilig te vervoeren. Ontdek hier ons grote, gunstig geprijsde, assortiment. Prijzen variëren van 50 tot 500 euro: 'voor elck wat wils'...

 
AJAX Loader Icon