Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Ladies' bikeshop

Ladies Shop van HIBIKE - Alles wat de vrouw voor haar fiets nodig heeft online kopen

Kies een categorie:

Ladies only! De HIBIKE-Shop voor dames.

Alles wat de vrouw als fietser nodig heeft - van kop tot teen! Of het nu gaat om mountainbikes of koersfietsen, triathlonfietsen of stadsfietsen! Artikelen die, zowel wat betreft grootte, behandeling, uiterlijk of anatomie, zijn afgestemd op dames.

Een vrouw kan natuurlijk eenvoudig een passend unisexframe uitzoeken, als zij daarmee om kan gaan. Maar vaak is meer aandacht voor details nodig. Zo bieden damesfietsen bijvoorbeeld betere instaphoogten, kortere bovenbuizen of meer aan vrouwen aangepaste vering en schokdempers. Een dameszadels bijvoorbeeld kan voor meer zitcomfort zorgen. Zoek je een dames-racezadel, een Ladyzadel MTB (licht) of een gelzadel voor dames? Ook handgrepen, zoals kleinere ergo(nomische)-handgrepen voor dames, kunnen veel beter aanvoelen. En dan praten we niet alleen over fietsen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan damestricots met korte of lange mouw en tanktops tot aan topkwaliteit race- of MTB-schoenen. fietskleding voor dames. Waarom? Omdat een sportvrouw met ambitie snel de voordelen ziet van specifieke artikelen voor de vrouw. Hier gaat het niet alleen om pasvorm. Al is het maar omdat fietstricots voor dames beter getailleerd en korter zijn. Een fietsbroek fietsbroeken voor dames bijvoorbeeld heeft een geheel ander inlegzeem dan die voor de heren.

Producten die zijn afgestemd op de vrouwelijke anatomie hebben hun bestaansrecht bewezen en verdienen daarom een eigen Internetshop. Een shop voor de sportieve vrouw, die hier snel alles vindt dat ze nodig heeft. Uiteraard houdt het met deze shop voor dames niet op. Vindt je niet het voor jou passende artikel, kijk dan in de grote HIBIKE-catalogus, want het artikel kan een unisex-artikel zijn. Kijk maar, onze selectie is zeer uitgebreid en wij verzenden je ladybike, dameshelm, -Tricot, dames MTB-/Raceschoenen, dameszadels, dames fietshandschoenen en nog veel meer èn niet te duur, naar je woonhuis!

 
AJAX Loader Icon