Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Continental Merk shop

Continental Online Shop - tires, bicycle inner tubes and more

Continental tires - Get the grip

Over het merk Continental

Met meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van fietsbanden is Continental (afgekort: "Conti") een bijzondere onderneming in de fietsbranche. De fietser heeft een ruime keus aan binnen- en buitenbanden, zowel voor de stads- en toerfiets als voor de mountainbike en de racefiets. En Conti is de enige bandenfabrikant die in Duitsland produceert! In het technisch ontwerpcentrum in Korbach, ontwikkelt Conti steeds nieuwe technieken. Het onovertroffen Black Chili Compound en de in de wielersport bekende Vectran®-Breaker-techniek komen van Continental. Natuurlijk sponsort ook Continental profteams en profrijders. Om voor ieder doel de juiste band te kunnen aanbieden, overlegt Conti vaak met profrenners, hobbysporters en de 'gewone fietser'. Zo ontstaan niet alleen high-end-banden voor de topsport, maar ook de band voor alledag. Als Global Player produceert Continental ook hightech buiten Duitsland. En dit volgens dezelfde kwaliteitsnormen als in eigen land. Alle banden, van alle productiecentra, worden in Korbach volgens Duitse Conti-normen getest.
Continental AG is gevestigd in Hannover. De onderneming is sinds 1871 een symbool van Duitse technische vaardigheid. In 2011 vierde de onderneming haar 140-jarig jubileum. Continental heeft zich door de jaren heen van lokale bandenfabrikant ontwikkeld tot één van de grootste toeleveranciers voor de automobielindustrie ter wereld.

Over de Continental merkwinkel

In de Continental merkshop van HIBIKE vind je in totaal 223 verschillende producten met wereldwijde verzending: Buitenbanden Trekking- / Stadsfiets draad, Binnenbanden MTB, Banden MTB opvouwbaar 27.5/650B, Banden MTB opvouwbaar 29 inch, Buitenbanden racefiets opvouwbaar en nog meer.
 
AJAX Loader Icon