Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Kona Merk shop

Kona Online Shop - Mountainbikes, Gravelbikes und Bikepacking-Räder

Kona Bikes - Bikes for true offroad lovers

Over het merk Kona

Tientallen jaren ervaring heeft Kona gemaakt tot wat het nu is: een veelzijdig fietsenfabrikant. Of je nu denkt aan een mountainbike, downhiller, freerider, dirtbiker of racefiets en cyclocrosser, Kona maakt het. Ook voor dames en kinderen biedt Kona de passende modellen. Waarin onderscheidt Kona zich? Het antwoord op die vraag ligt in de jaren 90, waarin Kona volledig geveerde Big-Bikes maakte die geschikt zijn voor gebruik op de North-Shore trails en de eerste bikeparks. Deze fietsen waren bijzonder vanwege het 'vierstangs'frame. Deze maakt een lange veerweg mogelijk, zonder dat de achterbouw verzwakt. Tegenwoordig heeft Kona een breed producten-assortiment, o.a. een exotische constructie als de transportfiets, maar ook race- en crossfietsen Een Kona Bike koop je voor je hele leven. Kona hecht aan constante kwaliteit, het gebruik van de beste materialen en betrouwbaarheid. En dit moet gepaard gaan met een mooi design dat aanslaat bij de consument. Dus... ontdek de wereld van Kona in de onlineshop van HIBIKE!
Dan Gerhard, Jacob Heilbron en Joe Murray (voormalig MTB-kampioen) begonnen Kona Bicycle Co. in 1988 in de staten Washington (VS) en British Columbia (Canada). De naam Kona is, om sentimentele redenen, afgeleid van het eiland Kailua-Kona in Hawaii. Vandaar ook de exotische namen van hun bikes: Kona Hahanna of Kona Hei Hei.

Over de Kona merkwinkel

In de Kona merkshop van HIBIKE vind je in totaal 82 verschillende producten met wereldwijde verzending: Frame reservedelen / montagemateriaal, Mountainbike Hardtail 29 inch, Gravelbike, Fiets trekking / stadsfietsen, Mountainbike Hardtail 27.5/650B en nog meer.
 
AJAX Loader Icon