Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Broeken & Shorts

Koop korte, lange en 3/4 fietsbroeken bij HIBIKE.


Kies een categorie in het menu Fietsbroeken en shorts:

De juiste fietsbroek online kopen

De fietsbroek is zonder twijfel een van de belangrijkste kledingstukken op de fiets. Als je een enthousiaste sporter bent met ambities, dan ken je het belang van een goede broek met de juiste zemen. Met een verkeerde broek wordt een tour een kwelling. Als broek en zadel niet bijelkaar passen dan bekoelt de liefde voor de wielersport snel! Zover hoeft het niet te komen met ons ruime aanbod aan bibshorts (shorts met bretels), bibtights, korte of lange fietsbroeken of de comfortabele short met zeem. Dames- en herenbroeken voor iedere smaak en portemonnee. De keuze in onze onlineshop is ruim. Wij bieden de topmerken aan voor profs (zoals die van Assos of Gore Bike Wear) en de coole trendmerken met opvallende ontwerpen (ION of Maloja bijvoorbeeld). Let bij de koop vooral op goed zitcomfort. De fietsbroek met zeem moet rondom strak passen. De naden moeten zo vlak mogelijk zijn en je niet storen. Kortom: je moet goed aanvoelen. Goede fietsbroeken zijn vochtregulerend en hebben ergonomisch gevormd zeemleer. Fahrradhosen kurz, 3/4 und lang, Bikeshorts und Bibshorts Of je nu kiest voor een bretelbroek of een gemakkelijk short is geheel een eigen keus. Ook broeken die bescherming bieden tegen de wind, of regenbroeken bieden wij je aan tegen zeer scherpe prijzen. MX- en downhill-rijders vinden hier ook Motorcrossbroeken en ook de jonge bikers vinden het nodige van hun gading in Fietsbroeken voor kinderen. Het aanbod is zó groot dat zowel dames als heren hun keus kunnen maken. Kijk maar op Fietsbroek kort, Fietsbroek halflang of Fietsbroek lang,die je warm houdt bij ritten in de winter. Hierna volgen nog een paar tips:

Fietsbroek met of zonder en de rol van ondergoed.

Soms vraag je je af of je nu wel of niet ondergoed moet dragen bij een fietsbroek. Geen ondergoed, dan ook geen wrijving, storende naden of stofknobbels in de buurt van het zitvlak. De inlegzemen van fietsbroeken zijn tegenwoordig anti-bacterieel. Goede zemen zijn aangepast aan de sexe, man of vrouw. Maar het is geheel aan jou om te beslissen of je toch ondergoed wilt dragen. Hierin bieden we je ook een zeer uitgebreide keuze (Fiets-onderbroeken). Vooral in de winter en bij koude ritten biedt het meerr comfort voor je onderlichaam door het beter warm te houden.

Zit de fietsbroek goed?

Goed passen is niet zo makkelijk. Bij het passen moet je het niet alleen staande doen, maar ook in gebogen en zittende positie op een stoel of kruk. Dan pas krijg je het gevoel of de broek ook goed zit op de fiets. Er mag geen stof los hangen in het kruis of bij de bovenbenen. Dat geldt ook voor halflange en lange fietsbroeken bij de knieholten. Vaak moet je broeken van verschillende fabrikanten uitproberen alvorens je de juiste broek te pakken hebt. Maar als je de juiste keus hebt gemaakt is alle gedane moeite vergeten!

Onderhoud en reiniging van fietsbroeken

De meeste fietsbroeken kun je in de wasmachine bij lage temeperatuur wassen. Gebruik wel een wasnetje om de stof en de inlegzeem te beschermen. Af en toe een hygiëne-spoelmiddel in de machine gebruiken kan geen kwaad. Hiermee verwijder je achterblijvende bacterieën in de stof. Als je het erg goed wil doen, gebruik dan Wasmiddel voor sportkleding. Ook onze uitvoerige bijdrage over het Onderhoud van sportkleding geeft je de nodige tips. Tenslotte, een fietsbroek van topkwaliteit bestaat uit meer dan alleen katoen. Welke materialen worden gebruikt kun je lezen in ons Textiel-lexicon.

 
AJAX Loader Icon