Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

26 Zoll Felgen für Scheibenbremsen

MTB 26" schijfremvelgen

Velgen geschikt voor schijfremmen, worden vaak discvelgen genoemd. (Eng.: disc = schijf). In ons assortiment vindt je de juiste velg voor je mountainbike in de maat 26-inch of 559 mm diameter.
De velg is het belangrijkste onderdeel van een fietswiel. Door spaken en wielnaaf wordt de verbinding met de fiets gemaakt. Velgen kun je in verschillende kleuren kopen en ze tijn erg belangrijk als je gewicht wilt besparen. Wat je met velgen, naven en banden aan gewicht bespaart, komt ten goede aan de rolsnelheid van je fiets.
Ook wanneer het erop lijkt dat de 26-inch velgen van de markt verdwijnen, zijn ze nog steeds gezocht voor een nieuwe trend, nl. die van de fatbike! Ook tienerfietsen of beginnersmodellen zijn nog steeds voorzien van de 26-inch velgen. Maar de grote fabrikanten concentreren zich steeds meer op de grotere velgmaten voor mountainbikes.
Wij bieden een ruime keuze in onze onlineshop. Veelkleurige of extra brede velgen van 26-inch MTB schijfremvelgen gemaakt door Mavic, Sixpack, NoTubes, DT Swiss, Surly, Specialized en veel meer. Zo lang er vraag naar is, blijven de 26-inchers in ons assortiment.

 
AJAX Loader Icon