Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Our online shop is open ✅ delivery info >

Werkplaats

HIBIKE Werkstatt

De werkplaats van HIBIKE

Voor onderhoud of reparatie van je fiets of bij technische problemen, helpen wij je in onze werkplaats graag verder.

Wij staan voor je klaar!

Of het nu gaat om een mountainbike, downhiller, E-bike, race- trekking of stadsfiets, wij behandelen alle soorten fietsen.

Eenvoudig een afspraak maken

Neem telefonisch of d.m.v. ons contactformulier Kontaktformularcontact op en maak een afspraak. Dan kunnen we je sneller helpen ook tijd inruimen voor advies en reparatie.

Spontaan binnenvallen kan natuurlijk ook, maar dan loop je het risico te moeten wachten en dat kleinere reparaties niet direct kunnen worden uitgevoerd.

Onze tip:
Benut voor je jaarlijks onderhoud of niet-spoedeisende reparaties, de rustige dagen in herfst of winter. Dan voorkom je wachttijden in het voorjaar en zomer.

HIBIKE Werkstatt

VAKKUNDIGHEID schrijven wij met hoofdletters!

Naast het standaard- en controlewerk lossen we ook gecompliceerde problemen op rond schijfremmen, verende voorvorken, schokbrekers en lagers. Ook behoort aandacht voor deze onderdelen tijdens onderhoudsbeurten tot de normale werkzaamheden. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en worden door leveranciers en fabrieken regelmatig bijgeschoold. Zo zijn we dan bij de tijd en op ieder probleem voorbereid.

Vanwege ons werk met dure en hoogwaardige producten hebben onze monteurs ook veel ervaring met de gevoelige fijntechniek gebruikt in high-end-producten. Wij werken dagelijks met carbon, titanium en aluminium.

Bouw je fiets naar eigen wensen

Wij zijn bikers! Daarom vinden wij het leuk je in onze werkplaats te helpen met de bouw van een fiets naar eigen wensen en behoeften. Laat je adviseren door onze telefooncollega's of onze medewerkers in de winkel. De opbouw-naar-wens kun je dan aan ons overlaten.

Zo kun je ons bereiken:
HIBIKE Bär KG, Westerbachstraße 9, 61476 Kronberg im Taunus

Winkel en werkplaats
Maandag - Vrijdag: 10:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Tel.: +49 6173 9239 2
 
AJAX Loader Icon