Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

SRAM Merk shop

SRAM Online Shop - rear derailleur, chain, cassette and more

SRAM - Innovative drive components from the USA

Over het merk SRAM

SRAM werd bekend in de jaren 80 door de introductie van het gripshift-draaiversnellingshendel. Andere fietsonderdelen, zoals de versnelling en derailleur volgden. Tegenwoordig behoort SRAM tot de grote namen in de fietsindustrie en is voor iedere fietser een begrip. Of je nu denkt aan versnellings- of remsystemen, cranks, kettingen of wielen, het streven naar vernieuwing van de SRAM-ontwerpers leidde tot succes voor topsporters tijdens wereldkampioenschappen en recordritten.
De Amerikanen Scott, Ray en Sam begonnen in 1987 met hun bedrijf: SRAM. Het bedrijf is gevestigd in Chicago en stelt zich ten doel het fietsen makkelijker en aantrekkelijker te maken. SRAM werd al snel een bedrijf op wereldniveau. De Europese vestiging bevindt zich in Nijkerk, de Aziatische in in Taichung (Taiwan).

Over de SRAM merkwinkel

In de SRAM merkshop van HIBIKE vind je in totaal 741 verschillende producten met wereldwijde verzending: Versnellings- en remhendels, Remmen schijfrem / - onderdelen, Crankstellen MTB, Crankstellen racefiets, Remmen (schijf) MTB en nog meer.
 
AJAX Loader Icon