Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Oakley Merk shop

Oakley Online Shop - cycling goggles, glasses and apparel

Oakley - Stylish bike equipment for fast riding

Over het merk Oakley

Het merk met de grote "O", wie kent die niet? Van Oakley zonnebril, MX Goggle of coole fietskleding
en schoenen: Oakley betekent 'Lifestyle'. Op het gebied van textiel vindt je de coole ontwerpen van shirts, jacks, hoodies, handschoenen of caps en mutsen. De sportbrillen zijn van topkwaliteit en zeer bijzonder. Deze worden het meest verkocht. Bij Oakley kan je je eigen bril naar persoonlijke smaak samenstellen. Kleur van het frame, kleuren glazen e.d. kan je zelf uitkiezen. Zo maak je dan je eigen, unieke bril.
Jim Jannard begon in 1975 met zijn bedrijf, met het doel betere en mooiere producten te maken. Hij ontwikkelde in eigen werkplaats een nieuw handvat voor motorfietsen. Het Oakley-handvat werd verkocht uit het kofferrruim van zijn auto tijdens motorcrosses. Deze handvatten, die bij vochtige weersomstandigheden een betere grip bieden, werd een verkoopsucces. Vanaf 1980 begon hij veiligheidsbrillen te verkopen met een grote "O" op de brilband. Dat was de geboorte van het 'O Frame®-Goggle'. De bril viel op door perfect cylindrisch gebogen glazen. Hij besloot vervolgens sport-zonnebrillen opnieuw te ontwerpen. Profrenners werden zijn grootste fans en zijn producten zijn aangeslagen. Jannard beschikt over 600 patenten. De hoofdvestiging van Oakley bevindt zich in Foothill Ranch, Californië, en in Letchworth, Hertfordshire in Engeland.

Over de Oakley merkwinkel

In de Oakley merkshop van HIBIKE vind je in totaal 43 verschillende producten met wereldwijde verzending: Brillen, Fietsshirt korte mouwen, Helmen MTB, Fietsbroeken kort, Brillen-onderdelen en nog meer.
 
AJAX Loader Icon