Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Elektronica

Electronics in cycling online at HIBIKEPolsmeters, Action Cam, Navigatie-GPS: electronische accessoires voor je fiets

Onder 'Fietselectronica' vindt je accessoires als hartfrequentiemeters, fietscomputers, fietsverlichting en actiecamera's. Natuurlijk geniet je, behalve bij de fietsverlichting, ook van de natuur en beweging zónder deze hulpmiddelen. Echter, heb je eenmaal kennis gemaakt met één van deze technische snufjes, dan wil je niet meer zonder. Tachograaf, polsmeter, fietscomputer en nog meer, bieden het nodige en zijn tegelijk makkelijk te bedienen.
Tachograaf op de fiets - voordelig online. Een tachograaf, die gereden afstand en snelheid weergeeft, is wel het minste dat je nodig hebt tijdens het fietsen. Wil je meer dan zal je beslissing tot aankoop meer in de richting gaan van een fietscomputer. Deze geeft veel meer details. Hierbij kan je denken aan het noteren van de route en de hoogte waarop je je bevindt. Een fietsnavigatie-GPS – helpt je bij de plaatsbepaling. Een fiets-GPS, zoals die van Garmin Edge, zet de route voor je uit naar het gewenste doel of leidt je door vooraf bepaalde gebieden. Wij hebben overigens een groot assortiment routekaarten voor je GPS. Van goedkope tachometer tot de sublieme fiets-GPS kun je bij ons terecht in onze onlineshop voor electrische en electronische fiets-accessoires.

Een hartfrequentiemeter op de fiets

Een hartfrequentie- of hartslagmeter als polsmeter tijdens fietsen of lopen helpt je om je fitheid te controleren en te verbeteren. Ook deze polsmeters kennen diverse functies, afhankelijk van model en capaciteit. Moderne polsmeters helpen je om vast te stellen of je rust nodig hebt, wat je maximale hartslag mag zijn en toont of je ademhaling in orde is. Ze helpen je fitness te verbeteren en trainingsdoelen te bereiken.

HD actioncamera voor top-actievideo's

Actioncamera voor de fiets  - voordelig online.

Een Action Cam is echt iets van deze tijd. Ongelooflijk, wat deze kleine apparaten kunnen. Met behulp van eenvoudige bedieningsaanwijzingen kun je video's op maat snijden, van achtergrondmuziek voorzien en vervolgens op FB of Youtube de vrienden en familie te amuseren. HD Action Cams zijn geen zeldzaamheid meer op de helmen van menige mountainbiker, downhiller of motorrijder. Ook in het bikepark of de skipiste maakt een HD-camera van het Go Pro-formaat je een video-hobbyist. De opnamen zijn scherp, zelfs bij hoge snelheden.

De beste fietsverlichting kopen voor de straat of voor je nachtritten

Naast de hierboven genoemde accessoires komt nog het uiterst belangrijke punt naar voren van een goede fietsverlichting. Fietsverlichting moet je hebben, vanwege je eigen en andermans veiligheid en daarom in de wet vastgelegde regels. Een verlichtingsvariant die tegenwoordig sterk in opkomst is, is de LED-verlichting. Deze batterij-gevoede verlichting maakt nachtritten mogelijk. Er zijn echte schijnwerpers te vinden onder de voor- en helmlampen. De topmodellen zijn niet goedkoop, maar hebben wel wat te bieden. Met een 5-LED of 7-LED-lamp op je fiets verlang je naar een nachtrit. Ook kleine fietslampen, zoals de Knog Frog knipperlichten, die men snel aan de zadelsteun kan bevestigen, kun je in deze categorie vinden. Ontdek wat aan verlichting hebben te bieden in onze webshop onder HIBIKE-blog.

 
AJAX Loader Icon