Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Actie waardebonnen FAQ

Hoe zit het met de actie- of tegoedbonnen van HIBIKE?

Actiebonnen of tegoedbonnen van HIBIKE zijn verbonden met reclame-acties. Met een beetje geluk ontvang je er een. Het zijn geen cadeaubonnen!

Een actiebon kan je tijdens een bestelling in onze Internet-Shop inwisselen. Daartoe vindt je in het bestelformulier een speciaal veld, waarin je de actiecode kunt intypen.

Hierna geven wij aan welke regels van toepassing zijn en waarop je moet letten.

Het gaat dus om HIBIKE-actiebonnen en niet om de HIBIKE-cadeaubonnen. Voor cadeaubonnen geldt een andere regeling.

 • Voor een bepaalde reclame-actie kan je slechts één bon inwisselen.


 • Een actiebon kun je maar één keer inwisselen. Daarna is de actiecode niet meer geldig.


 • Als je een actiebon niet wil gebruiken, mag je hem aan een vriend of kennis weggeven. De actiebonnen zijn niet persoonsgebonden.


 • Meerdere actiebonnen uit dezelfde of verschillende acties kunnen niet met elkaar worden gecombineerd. Vaak wordt bepaald dat de bon voor specifieke producten moet worden gebruikt. Betaling van verzendkosten met behulp van de tegoedbon is in een dergelijk geval niet mogelijk.


 • Een actiebon kun je niet achteraf inwisselen, maar moet direct bij de bestelling worden gebruikt.


 • Let op de afloopdatum van de tegoedbon! HIBIKE actiebonnen zijn begrensd in tijd en kunnen slechts binnen de looptijd van de reclame-actie worden gebruikt.
  Verlenging van de geldigheidsduur is in het algemeen niet mogelijk.
  Natuurlijk geldt de tegoedbon ook wanneer je deze tijdens de actietermijn gebruikt, maar de lvering van het artikel na verloop van de actietermijn plaatsvindt. Maatgevend is dus het tijdstip van de bestelling. nd ist also der Zeitpunkt der Bestellung.


 • Het gebruik van de actiebon heeft geen invloed op de verzendkosten. Wanneer je dus een bestelling plaatst en vanwege de omvang van de bestelling geen verzendkosten hoeft te betalen, dan verandert er door de actiebon niets. De bon vermindert dus niet de waarde van je bestelling, maar wordt als betaalmiddel toegepast.

Inwisselen van actiebonnen

 • Actiebonnen kunnen slechts op onze websites http://www.hibike.de/ en http://www.hibike.com/ worden ingewisseld.


 • Er kan slechts één tegoedbon per bestelling worden gebruikt. Per persoon van slechts één bon uit desbetreffende actie worden gebruikt. Combinatie van tegoedbonnen uit verschillende acties is niet mogelijk.


 • Actiebonnen kunnen niet contant worden uitbetaald. Doorverkoop is niet toegestaan. Zij kunnen niet achteraf, na een bestelling, worden toegepast.


 • Hieruit volgt ook, dat ingeval van een retourzending, de waarde van de actie- of tegoedbon niet kan worden uitbetaald. In een dergelijk geval wordt de door jou feitelijk betaalde artikelwaarde gestorneerd. Storneer je compleet, dan vervalt de actiebon. Bij omwisseling van artikelen, dan wordt rekening gehouden met de waarde van de actiebon.


 • Als de waarde van een actiebon te gering is om een bestelling te betalen, dan dient het verschil op de gebruikelijke wijze te worden betaald. Het teveel betalen d.m.v. het aanbieden van een actiebon is in principe uitgesloten. Door het inwisselen van een actiebon kan dus nooit een tegoed worden opgebouwd.


 • Actiebonnen kunnen niet voor tijdschriften of boeken worden ingeruild. (dit i.v.m. de verticale prijsbinding in Duitsland).


 • Maak je een schrijffout bij de actiecode, dan zijn wij daarvoor niet aansprakelijk. In een dergelijk geval kun je geen nieuwe actiebon van ons verkrijgen.

Help! Ik kom er niet uit!

 • Een actiecode wordt niet herkend.
  Meestal gaat het om het verwisselen van letters of cijfers. Vergelijk daarom de door jou ingegeven code met de werkelijke code alvorens deze te versturen.


 • Ik ben m'n actiebon kwijt.
  Het spijt ons, maar actiebonnen kunnen niet worden vervangen.
 
AJAX Loader Icon