Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Laufradtaschen

Wieltassen: optimale bescherming voor voor- en achterwiel

Wielen zijn kwetsbaar en moeten tijdens vervoer of opslag in de kelder behoorlijk verpakt zijn. Er zijn voor dit doel veel practische wieltassen (Eng.: wheel bag). verkrijgbaar. Ze zijn ook verkrijgbaar met het logo van Mavic, DT Swiss, EVOC, B & W, Fulcrum en Campagnolo
Er zijn wieltassen voor één wiel maar ook voor meerdere wielen beschikbaar. De wielen zijn dan apart van elkaar ingepakt. Vele bieden nog aanvullende ruimte voor snelspanners en dergelijke. Dankzij de draaggreep of draaggordel zijn ze makkelijk te vervoeren. Meestal zijn ze van nylon of een ander scheurvast materiaal en zijn de binnen- en tussenwanden gevoerd. De middelpunten van de tassen zijn vaak versterkt ter bescherming van de assen. Laufradtasche kaufen bei HIBIKE z.Bsp. von EVOCLet bij de aanschaf op de maat van de wielen. Niet alle tassen zijn geschikt voor een 29-inch wiel met dikke banden. De binnenwanden kunnen beter van afwasbaar materiaal zijn als de wielen eens modderig worden verpakt.:-).
Een wieltas heb je al voor 20 euro. Hier vindt je die: wieltas voor voor- of achterwiel. Grotere modellen kunnen wel 100 euro kosten.
Tip: Heb je een fietstas van bijv. Evoc, dan vindt je hier ook de bijpassende EVOC Road wieltas, die dan precies past in het daarvoor bestemde vak van de Travel Bag.

 
AJAX Loader Icon