Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Northwave Merk shop

Northwave Online Shop - jersey, shorts, shoes, gloves and more

Northwave - cycling shoes and clothing from Italy

Over het merk Northwave

Northwave begon in de jaren 90 met de fabricage van fietsschoenen. Die moesten licht en comfortabel zijn en vooral goed functioneren om een goede prestatie mogelijk te maken. Op het gebied van fietsschoenen heeft Northwave nu wereldwijd zijn plaats veroverd, hetgeen door goede testresultaten werd en wordt ondersteund. De schoenen vallen op door hun futuristische ontwerp en men kan kiezen uit een uitgebreid modellen-aanbod. Hiertoe behoort bijv. de allmountain-schoen voor de enthousiaste fietster tot de topschoen voor de profrenner. De opgedane ervaring heeft Northwave in de fabricage van moderne fietskleding: Tricots, bibshorts (fiets-bretelbroek), jacks, sokken, knie- en beenwarmers en brillen, noem maar op. Ook hier toont het merk kwaliteit, stijl en functionaliteit. Dus voor zowel dames als heren biedt Northwave een uitgebreid assortiment aan fietsschoenen en -kleding. Ontdek het trendige design van Northwave in de Onlineshop bij HIBIKE!
Gianni Piva begon in de jaren 80 met zijn schoenenfabriek Northwave in Montebelluna, Italië. In 1993 produceerde hij zijn eerste mountainbikeschoen. Zijn enthousiasme en creativiteit brengt hij over op zijn bedrijf en hebben het kleine eenmansbedrijf tot één van de grootste producenten van fietsschoenen ter wereld gemaakt. Northwave srl is nu gevestigd in Trevisa, Italië.

Over de Northwave merkwinkel

In de Northwave merkshop van HIBIKE vind je in totaal 87 verschillende producten met wereldwijde verzending: Schoenen MTB, Schoen-onderdelen, Sokken, Fietsbroeken kort, Schoenen racefiets en nog meer.
 
AJAX Loader Icon