Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Bergamont Merk shop

Bergamont Fahrräder, Lastenräder und E-Bikes einfach online bestellen

Over het merk Bergamont

Bergamont maakt al vele jaren kwaliteitsfietsen. Bij Bergamont moet alles super zijn: ontwerp, uitstraling, uitrusting, prestatievermogen. Maar een Bergamont blijft toch betaalbaar! Vandaag de dag behoort Bergamont, met zijn complete productenscala, tot de belangrijkste fietsproducenten van Duitsland. Of je nu kiest voor een hardtail of 'fully', of volledig geveerde mountainbike, cross-countrybike, marathon-, cyclocross-, downhillbike, racefiets ofwel een dirt & en slopestylebike: Bergamont maakt ze. Modellen voor dames en kinderen behoren ook tot het productenscala. Maar ook heeft Bergamont een plaats ingenomen in het E-Bike segment. Bergamont-bikes zijn voor mensen die meer van een fiets verwachten. Daarom zijn bij Bergamont, naar eigen zeggen, mensen aan het werk met goed gevoel voor detail en veel talent. Het resultaat is een harmonieus product. Regelmatig overtuigen Bergamont-bikes zware testseries en kritische klanten. Het belangrijkste onderdeel van een fiets is en blijft het frame. Op dit terrein werkt Bergamont samen met de TU Hamburg-Warburg. Frames worden getest met behulp van uitgekiende, practische computermodellen op belastbaarheid. Bij bijvoorbeeld door hard remmen of het maken van grote sprongen. Prototypes worden bij testinstituut EFBE aan intensieve tests op het gebied van statische en dynamische belasting onderworpen. Bergamont-bikes worden door ervaren technici gebouwd. Op deze manier behaalt men een laag foutenpercentage en hoge kwaliteit.
Omdat je niet veel hebt aan de beste vernieuwingen en uitvindingen wanneer de biker deze niet wil, vinden de beslissende tests niet plaats achter de computer maar in het echte leven. Dat garandeert ook het goed functioneren van het kleinste onderdeel. Daartoe functioneert het Bergamont-raceteam, een klein maar deskundig team, dat ervoor zorgt dat de grauwe theorie in de praktijk werkt.
Wir sind Bergamont Händler

'In 1993 begonnen wij, Bergamont, zeer bescheiden als kleine fietsenwerkplaats en als dochteronderneming van een vleeswarenhandel aan de Schlachthof (een wijk midden in Hamburg, ook liefdevol "Schanze" genoemd). Wij zijn nog steeds hier gevestigd, maar intussen veel groter gegroeid... Misschien heeft niet alleen het fietsplezier of het genoegen om te kunnen knutselen en iets met de handen te scheppen ons geholpen, maar ook de nabijheid van de haven en de wereldhandel. Door de goede verbindingen met Azië konden wij professionele productiepartners in China en Taiwan vinden, partners waarmee we al meer dan 20 jaar nauw samenwerken' Zo leest men het zelf uit de Bergamont-brochure.

Over de Bergamont merkwinkel

In de Bergamont merkshop van HIBIKE vind je in totaal 227 verschillende producten met wereldwijde verzending: E-bikes / electrische fietsen, Fiets trekking / stadsfietsen, E-bike MTB Fullsuspension 29 inch, Mountainbike Hardtail 29 inch, E-Lastenräder en nog meer.
 
AJAX Loader Icon