Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Haibike Merk shop

Haibike E-Bikes einfach online bestellen

Over het merk Haibike

Haibike biedt op het gebied van mountain-e-bikes hardtails, MTB-fully's, tour- en racefietsen. Het hele palet van electrisch ondersteunde fietsen. De in Beieren gevestigde fietsproducent maakt op het e-bikes van topkwaliteit. Ook is men specialist op het gebied van carbonbouw. Bij Haibike ziet men de noodzaak om niet stil te zitten maar voortdurend te werken aan productvernieuwing. Men komt goed uit tests, die dan ook worden gepubliceerd in consumententijdschriften. Men voert een actieve marketingpolitiek, waaronder het optreden als sponsor in allerlei wieler-evenementen. Onder aanvoering van wereld- en Olympisch kampioene Sabine Spitz is Haibike met zijn profteam internationaal vertegenwoordigd. Een mijlpaal bereikte Haibike in 2014 met de introductie van de XDURO FullCarbon, de eerste fully met e-motor in het midden van het volledig carbonframe. Men won hiermee de 'Deutsche Meisterschaft'-titel op het gebied van e-mountainbikes. Haibike biedt een uitgebreid assortiment aan e-bikes, zowel voor mannen als vrouwen. Samen met Sabine Spitz ontwikkelt men de producten verder. Ook presenteerde Haibike als eerste in 2014 een e-fatbike!. Ontdek alle mogelijkheden die het onderwerp 'e-bike' biedt in onze Haibike Shop, online bij HIBIKE.

Het merk Haibike behoort tot de Winora Group. In 1996 begonnen Susanne en Felix Puello in Schweinfurt met het bedrijf. Daar bevindt zich de hoofdvestiging van het bedrijf. In 1999 kwamen de eerste fully's, fullsuspension bikes, op de markt. In 2009 introduceert Haibike de modellen Sleek, Greed und Affair. Drie voltreffers in het hart van de bikescene. Vervolgens kwamen de carbonbikes en dan, in 2010, het model „eQ“ als mountainbike. De naam Haibike is gevestigd en overtuigt met nieuwe producten, het er goed uitkomen bij tests en stijgende verkopen.

Over de Haibike merkwinkel

In de Haibike merkshop van HIBIKE vind je in totaal 71 verschillende producten met wereldwijde verzending: E-bike MTB Fullsuspension 29 inch, E-bikes / electrische fietsen, Frame reservedelen / montagemateriaal, E-bike MTB Hardtail 29 inch, E-bike MTB Hardtail 650B/27.5 en nog meer.
 
AJAX Loader Icon