Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

% Aanbiedingen

Bike, Parts & Bikewear Sale - Radbekleidung, Bikes und Fahrradzubehör zu günstigen PreisenOntdek het aanbod aan restposten fietskleding en occasions bij HIBIKE

Hier vindt je de bijzondere aanbiedingen op het gebied van fietskleding, fietsen en onderdelen (deze laatste in het menu 'B-verkoop', B-ware). Koopjes zijn er ook te halen bij de collectiewisselingen van kledingfabrikanten. Kijk ook in onze categorie 'Sale', om maar niets te missen van deze constante stroom van goedkope aanbiedingen.

Wat vind ik in de B-verkoop van kleding en onderdelen?

Als een artikel kleine tekortkomingen heeft, is dat voor ons een reden om zulke onderdelen of kledingstukken als B-Ware te kenmerken. Een ander begrip is ook 'tweede keus'. Het kan gaan om een vlek op een tricot of krasjes op een zadelsteun. Je profiteert hier van zeer gunstige prijzen, als je een klein gebrek op de koop toe neemt. Het gaat altijd om originele artikelen, ook artikelen die werden aangeleverd met kapotte verpakking maar waar niets aan mankeert. Demo's, tentoonstellingsartikelen en artikelen uit winkelvoorraad behoren ook hiertoe.

Restposten en uitloopartikelen besparen je geld

Onder Restposten vindt je artikelen uit voorgaande seizoenen. Dat geldt niet alleen voor kleding na een collectiewisseling, maar ook voor onderdelen en gereedschappen. Enorm prijsvoordeel kun je behalen bij bijvoorbeeld helmen, handschoenen, rugzakken of geveerde voorvorken. Het loont zich om te kijken bij de HIBIKE-restposten. Veel plezier bij de koopjesjacht!

 
AJAX Loader Icon