Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Bike racks, Tailgates

Fietsdragers op trekhaak, dakdragers en Tailgate Pads

Vanzelfsprekend bieden wij ook accessoires aan voor het transport van fietsen met de auto. Daartoe behoren fietsdragers en Tailgate Pads. De fietsdragers onderscheiden zich van elkaar naar waaraan de voorkeur uitgaat en welke mogelijkheden je auto heeft.

  • Meestal geven dakdragers geen problemen zijn zij al voor minder dan 100 euro te verkrijgen. Een dakdrager is een goede oplossing wanneer je niet over een aanhangerkoppeling of trekhaak bschikt.
  • Een alternatief is de reeds genoemde Fietsdrager voor trekhaak of aanhangerkoppeling. Daarmee kun je tot drie fietsen achterop meevoeren. De drager wordt op de koppeling gemonteerd en is dusdanig stevig bevestigd dat je verder aan de achterzijde van de auto niets extra's hoeft te doen. Door de aanvullende mogelijkheid tot naar voren kantelen, kunnen deze modellen toch toegang bieden tot de kofferruimte. Voor dergelijke dragers moet je wel zo'n 500 euri's neertellen.

Wii bieden je voordelig practische en degelijke fietsdragers aan van het merk Minoura of Elite. Zo vervoer je je fiets op een veilige manier naar je vacantiebestemming, familie-uitje of naar het bikepark.

Tailgate Pads voor fietsen - wat zijn dat?

Tailgate Pad für Pic Up kaufen, z,Bsp. von Fox, ION oder Evoc

Tailgate Pads of Tailgate Covers bieden bescherming aan de laadklep voor pick-ups. Zij maken het ook mogelijk om de te vervoeren fietsen goed te bevestigen.
Door de voorgevormde uitsparingen, sluitingen en riemen worden fietsen die aan de laadklep worden gehangen, goed vastgemaakt. De pad, of mat, vormt niet alleen bescherming voor de laadklep en een efficiënt transportmiddel, maar zien er ook nog eens goed uit. Er zijn coole ontwerpen van Fox, ION of Race Face. De pads laten ook zien wat je in je vrije tijd doet, al hangen er geen fietsen aan:-). Bijzonder bekend en populair is de Evoc laadklep-pad. Deze biedt een transportmogelijkheid tot zes fietsen! Ontdek ons scherp geprijsde aanbod in onze accessoires-shop.

 
AJAX Loader Icon