Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Schwalbe Merk shop

Schwalbe Online Shop - tires, bicycle tubes and accessories

Schwalbe - bicycle tires for road bike, mountain bike and gravel bike

Over het merk Schwalbe

Ralf Bohle GmbH is nu een eeuw in de fietsbranche bezig. Als je over fietsbanden en toebehoren spreekt, dan kun je nauwelijks om Schwalbe heen. De Schwalbe-Marathon is intussen een synoniem voor de degelijke fietsband, zowel in de stad, op de koersfiets of de mountainbike. Ook is Schwalbe intensief bezig met sportsponsoring. Talrijke profsporters en -teams worden door Schwalbe ondersteund. Op het gebied van mountainbiking resulteerde vooral de inbreng van profs, zoals de meervoudig Duits kampioen downhill Marcus Klausmann of de dirt-jump-prof Timo Pritzel tot een goede naamsbekendheid. Op het vlak van XC zijn modellen als de Nobby Nic of Rocket Ron niet meer weg te denken. "Met onze research ontwikkelen en verbeteren wij onze productie. Schwalbe-fietsbanden vindt je nu over de hele wereld. En in Europa zijn we marktleider". Aldus het bedrijf zelf. "Aan dit succes liggen twee oorzaken ten grondslag: wij zijn volledig gericht op en geïnteresseerd in fietsbanden en wij verkopen uitsluitend via de vakhandel! Want dan kun je ons aanspreken op goed advies en goede service."
Ralf Bohle GmbH, is vanaf 1922 gevestigd in Reichshof-Wehnrath. Verkocht wordt wereldwijd. Schwalbe is het merk, Bohle de onderneming. Het bedrijf wordt nu door de derde generatie geleid. Bohle heeft dochterondernemingenm in Frankrijk, de UK, Italië, Nederland en de VS en Canada. Distributeurs in meer dan 40 landen. Productionspartner met de Koreaanse bandenfabriek Hung-A, productie in Indonesië.

Over de Schwalbe merkwinkel

In de Schwalbe merkshop van HIBIKE vind je in totaal 385 verschillende producten met wereldwijde verzending: Buitenbanden Trekking- / Stadsfiets draad, Binnenbanden MTB, Banden MTB opvouwbaar 29 inch, Banden MTB opvouwbaar 27.5/650B, Buitenbanden MTB draad 26'' en nog meer.
 
AJAX Loader Icon