Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Road Bike Rims

De juiste velgen voor je racefiets

De velg vormt de basis van je wiel. Met de hand vervaardigde wielen zijn vaak aan de berijder aangepast en zet daarmee in de wielersport de puntjes op de 'i'. Als je bijvoorbeeld wielen hebt die voor tubes zijn gemaakt en zijn uitgerust met de onverwoestbare Chris King-naven, of ben je een crosser die een wielset wil bouwen die eenvoudig is te repareren en stevig is, wij bieden voor jouw project de juiste 28-inch velgen aan. Er zijn zoveel facetten aan de constructie van een wiel, dat wij je hier een paar voorbeelden ervan geven:

  • Wie een Gravel Bike bezit, heeft stevig materiaal nodig. Ook hier is het zinnig om bij een handgemaakte wielset de juiste velgen te kiezen.
  • Velgen kunnen je aanpassen aan de gewenste stroomlijn
  • Wanneer je over schijfremmen beschikt en je wilt zonder problemen over de Alpen komen, dan moeten de velgen hieraan zijn aangepast.
  • Als je een tubular of tube wilt, dan heb je bijpassende, speciale velgen nodig.

… In ons assortiment vindt je topmerken als DT Swiss, Easton, Zipp, Alex Rims en NoTubes! Onze artikelen zijn gunstig geprijsd en wij verzenden wereldwijd. Vindt hier je nieuwe 28"-racefietsvelg!

Handgespaakte racefietsvelgen - wij bouwen voor jou wielen naar wens

Wij maken voor jou een Custom Made wielset voor je racefiets!
Handgespeichte Rennradfelgen z.Bsp. mit einer Felge von Alex Rims, bekommst Du bei HIBIKE Wij verkopen niet alleen de standaard velg of wiel, maar maken sinds 20 jaar handgespaakte, naar individuele wensen samengestelde wielen, dus ook voor mountainbikes en toerfietsen. Wij beschikken over racevelgen naar keuze en geschikt voor iedere portemonnee. Onze bike-goeroe Rainer heeft z'n eigen, persoonlijke favoriet: een klassiek gespaakte, 32-gaats wielset met solide aluminium velgen. Dat is degelijk en rijdt goed. Wanneer je belangstelling hebt, neem contact op via Contactformulier of telefonisch.

 
AJAX Loader Icon