Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Computers & polsmeters

Een polscomputer of toch maar een echte fietscomputer?

Als je wilt weten hoeveel kilometers je nog te gaan hebt, of hoe het staat met je hartslag, dan bieden wij veel fiets- en polscomputers van topmerken aan om dat te weten te komen. Om uit het uitgebreide aanbod een verantwoorde keuze te kunnen maken, is het raadzaam om voor jezelf vast te stellen welke functies het apparaat moet hebben. Naast eenvoudige polscomputers voor het meten van de hartslag, zijn er nog veel meer functies mogelijk. Een uitgebreid aanbod kan ook irriteren wanneer teveel functies worden getoond. Je gebruikt het apparaat dan minder. En dat is niet de bedoeling. Om een miskoop te vermijden tonen we hierna drie varianten:
(1) Het beginnersmodel van de fietscomputer, zoals bijv. de Sigma 5.12, biedt basis-info als snelheid, aantal dagelijks afgelegde kilometers, stopwatch, jaarkilometerstand en de tijd. Vaak zijn deze elementen voldoende voor de fietser die niet teveel in detail wil treden.
(2) Voor de sportieve biker zijn er modellen beschikbaar die veel meer kunnen bieden, zoals bijv. de Sigma ROX 6.0. Dit model toont, naast de basisgegevens, ook de gemiddelde snelheid, de maximaal gereden snelheid, rijtijd, trapfrequentie en de nauwkeurige hartslag.
(3) Dan volgt een hightech product, nl. de Fietscomputer met GPS: De Sigma Sport ROX 10.0 fietsnavigatie behoort tot de top. Dit apparaat biedt naast de hierboven genoemde functies een navigatiesysteem dat ook alternatieve routes aangeeft. Vervolgens biedt Garmin dan nog een GPS aan, zoals men die in een , auto gewend is. De Garmin Edge 810 of Edge 1000 munten uit, naast de hiervoor genoemde basisfuncties, in kaartmateriaal, navigatiemogelijkheden en eenvoudige bediening. Je kunt hiermee ook routes plannen of halverwege de rit routes wijzigen. De systemen kennen ook de zgn. Online-tracking, zodat vrienden of familie je vanuit huis kunnen volgen (kun je zelf beslissen: toestaan of niet...)
Door middel van onze filterfunctie, rechtsboven, kun je van te voren uitfilteren wat je zoekt. Vanwege ons grote assortiment aan fiets- en polscomputers is er vast iets van je gading bij.

 
AJAX Loader Icon