Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Wij over onszelf

Alles voor de fiets

HIBIKE – Alles voor de fiets.


Met ongeveer 4.000 m2 bedrijfsopppervlak, waarvan bijna een kwart gebruikt voor de winkel, biedt HIBIKE in hartje Taunus de biker een uitgebreid assortiment van meer dan 100.000 artikelen. HIBIKE wordt gerund door enthousiaste bikers, die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Wij van HIBIKE willen ons enthousiasme voor fietsen en biken op je overbrengen. In het bijzonder leggen wij de nadruk op service en advies. Ons kenmerkt vakmanschap. Je krijgt niet zomaar een artikel bij ons, maar wel een product dat op je persoonlijke wensen is afgestemd. Naast de eisen die aan de bike worden gesteld, gelden ook criteria als pasvorm, prijs en betaalbaarheid. Daarom beschikken wij over een groot aantal testfietsen, zadels en fietsonderdelen. Alvorens de fiets te kopen kun je hem uitgebreid testen en daarbij de omgeving van het bikegebied rond de Große Feldberg verkennen. Graag passen wij je bike en schoenen aan aan je persoonlijke wensen, eventueel met hulp van de zgn. BG-fit 3D-fietsmeetmethode.

In 1994 vatte Christian Bär de gedachte op om geveerde voorvorken uit de VS te importeren en te verkopen en richtte daarom zijn bedrijf HIBIKE op. Zijn initiatief werd gewaardeerd en de klanten verlangden naar meer. Zo werd het assortiment sterk uitgebreid en al snel bood HIBIKE veel fietsonderdelen, fietsen en bikes, en een grote collectie accessoires aan. Door grote inspanning groeide het bedrijf uit, vanuit de studentenkamer waar het begon, tot wat het nu is. HIBIKE is intussen een van de belangrijkste internetbedrijven voor fietsen en accessoires.

Voor een soepele afhandeling van je bestelling en het verstrekken van informatie, zijn bij HIBIKE in Kronberg, 12 km ten noorden van Frankfurt, ongeveer 60 personen werkzaam. HIBIKE verzendt ongeveer 120.000 pakketten per jaar. Wereldwijd. HIBIKE-medewerkers spreken verschillende talen.

Eén van de jaarlijkse hoogtepunten is het jaarlijke HIBIKe-festival in Kronberg, waar talrijke fabrikanten hun nieuwste producten presenteren. Men kan deze uitproberen in de heuvelachtige Taunus, waarbij op een zwaar parcours een shuttlebusje voor transport wordt ingezet.

Wij wensen je veel genoegen met één van de mooiste hobbies die je kan bedenken. Natuurlijk met de producten van HIBIKE!

 
AJAX Loader Icon