Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Magura Merk shop

Magura Online Shop - brakes and spare parts

Magura - Powerful brakes from Germany

Over het merk Magura

'Made by MAGURA' is zonder meer een kwaliteitsbelofte. MAGURA pionierde in 1987 toen zij hydraulische fietsremmen op de markt bracht. Kennis afkomstig van meer dan 50 jaar rem-ontwikkeling bij BMW-motorfietsen, maakt dit mogelijk. Wanneer het gaat om velg- of schijfremmen voor de fiets, MAGURA heeft een goede naam verdiend. Maar ook geveerde vorken en schokbrekers behoren tot het productenscala. Geveerde vorken zijn speciaal door MAGURA ontworpen om goed te kunnen worden gecombineerd met de remmen. MAGURA staat voor betrouwbaarheid. Al jaren is de vakpers lyrisch over het bedrijf. Sinds 1998 kozen ieder jaar meer dan 25.000 lezers van »Mountain Bike« MAGURA elf keer achter elkaar tot »Best Brand« in de categorie 'Remmen'. MAGURA-remmen gebruiken minerale olie en zijn bijna onderhoudsvrij. MAGURA biedt een bijzondere, vijfjaar-garantie op de dichtheid, afsluiting van remgreep, remcylinder en remklauwen. Leer het remmenassortiment kennen in de Magura Shop - online bij HIBIKE.
Gustav Magnwirth begon met Magura in 1893 Bad Urach. Het bedrijf behoort nu, met de andere merken van de MAGURA-groep tot het concern Munz-Magenwirth.

Over de Magura merkwinkel

In de Magura merkshop van HIBIKE vind je in totaal 166 verschillende producten met wereldwijde verzending: Remhendels, Remmen schijfrem / - onderdelen, Remmen (schijf) MTB, Remblokken schijfrem, Remschijven en nog meer.
 
AJAX Loader Icon