Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Schutzthüllen & -taschen (GPS, Kamera, Helm)

Tassen en tasjes voor telefoon, helm, camera en meer.

Een goede uitrusting is duur, dan kun je het maar beter goed beschermen... Wij bieden goede en degelijke tassen voor je mobiel, GPS-navigatie, camera. Dan zijn er ook cases en tassen voor je fietsschoenen of helm.

Maar heb ik zoiets wel nodig?

Als je met je fiets en uitrusting veel onderweg bent naar en deelneemt aan marathons, wielerkoersen of fietstochten, dan wil je de schoenen en helm toch netjes vervoeren? De investering is niet te hoog. Met een tas voor helm of schoenen vervoer je makkelijker, vliegt de inhoud niet door de auto en zijn je dure schoenen en helm beschermd - de helm vooral, mag niet vallen of stoten -.
Schutzhüllen online kaufen bei HIBIKE , z.Bsp. eine EVOC Kameratasche Leuke cameratassen en tasjes voor je mobiel worden bijv. aangeboden door de firma's Evoc, Vaude en Ortlieb. Enige daarvan laten zich ook makkelijk bevestigen aan de broekriem of schouderriem van de rugzak. Je hebt 'm dat direct bij de hand!

Wir hebben een zeer uitgebreid assortiment tegen gunstige prijzen. Vanaf de kleine hoes voor je mobiel en cameratassen tot de grote transporttassen voor de hometrainer! Ontdek ons aanbod van topmerken als Ortlieb, Vaude, Profile, Blackburn en Topeak!

 
AJAX Loader Icon