Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

E-MTB Fullys

Bicycle and Pedelec online shop - Buy Specialized, Trek, Orbea, Santa Cruz and many more online

Electrische mountainbikes: voor wie bestemd?

Electrische mountainbikes zijn een alternatief voor de 'normale' mountainbikes. Je kunt ermee de actieradius vergroten, een duurtraject afleggen, wat je anders niet had gekund, of je partner op gelijk niveau trekken. De electrische terreinfiets maakt het mogelijk en wint aan populariteit.
De beste modellen zien er uit als gewone mountainbikes en bieden geweldige mogelijkheden. Het stroomverbruik van de accu kun je voortdurend aan het te volgen traject aanpassen.
Wij voeren de merken van bekende fabrikanten, als Haibike, Ghost, Bergamont, Trek en Lapierre. Je kunt hierbij denken aan de met 120 mm veerweg uitgeruste Cross Country E-bike, of de echte Endurobikes, tot aan de van 200 mm veerweg voorziene Downhill-E-MTB! Carbonframes zijn ook beschikbaar. Deze maken de fiets een stuk lichter. Ook de in wielgrootten is een ruime keus: 26, 27,5 en 29-inchers zijn ruim vertegenwoordigd.

E-Bike Hardtails, dus uitgerust met een verende voorvork, zijn ideaal om mee te beginnen. Het zijn snelle fietsen die tegen een stootje kunnen. Geschikt voor lange ritten en steile klimmen. Als je meer wil, dan kan je ook kiezen voor een E-MTB Fully ein Modell das beeindruckt ist das Specialized Turbo Levo eMTB met meer of minder veerweg voor en achter. Heuvel af geniet je, dankzij de vering, van de trails en berg op wordt het je een stuk makkelijker gemaakt. Of je jezelf wilt inspannen, maak je zelf uit door het inschakelen van je hulpmotor. Met een e-MTB rijden betekent niet dat je niet over een goede conditie hoeft te beschikken, want zonder het uitoefenen van kracht kom je er niet.
Bij de electrische aandrijvingen tref je verschillende systemen aan. Yamaha en Bosch-aandrijvingen zijn leidend in dit segment. Fabrieksaandrijvingen van Specialized onderscheiden zich met hun turbo-aandrijving op de naaf van het achterwiel en een 1000 W topcapaciteit met een 504 Wh accu. De Specialized Turbo Levo wordt geleverd als hardtail en ook als fully. De e-mountainbike versnelt het rijden met minder inspanning en maakt langere ritten mogelijk!
Wat de prijs betreft beginnen de e-MTB's bij 2000 euro. Je kan zonder moeite 10.000 euro investeren in dit soort bikes... Ontdek hier de wereld van de e-Mountainbikes. Laat je meeslepen door deze nieuwe trend!

Tip: Zorg dat de accu is opgeladen voordat je begint aan een rit. Je weet dan waar je aan toe bent met de reikwijdte! 
AJAX Loader Icon