Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Verlichting achter

Achterlichten online bij HIBIKE

Als je in het donker op de straat onderweg bent is een achterlicht verplicht. Het is voor je eigen veiligheid. Auto's en ander achter opkomend verkeer moeten je kunnen zien. Er zijn verschillende soorten lichten: je hebt lichten die vast rood licht uitstralen of knipperen. In ieder geval moet de verlichting voldoen aan de eisen vastgelegd in de Wegenverkeerswet en vooral het wegen- of wegverkeersreglement. Kleine, lichte accu- of batterij-achterlichten kunnen m.b.v. een clip snel worden bevestigd en bieden je de nodige veiligheid in het verkeer. Heldere LED-diodelampen zorgen ervoor dat je opvalt. Ook overdag!
In onze achterlichtenshop bieden wij een ruime keuze, Cat Eye, Blackburn, Sigma, Busch & Müller en meer. Zelfs de kleine Knog Frog-lichten zijn fel en opvallend, snel bevestigd of snel opgeborgen in je rugzak. HIBIKE verkoopt, naast de aan wettelijke minimum eisen voldoende verlichting, ook verlichting die je nodig hebt bij het rijden door bos en bergen, zeer sterke schijnwerpers, die niet altijd zijn toegestaan.

Beispiel einer Rückleuchte für Gepäckträgermontage Tip: In het filter boven de productenkeuze kun je doorklikken naar "Wettelijk vereiste verlichting" of "zonder wettelijke toestemming".
Voor racefietsen die minder dan 11 kg. wegen, gelden andere regels. Je hoeft geen 6 volt netspanning op je verlichting te hebben, batterijverlichting is toegestaan en demontabele lampen mogen worden gebruikt. Voor nadere details het wegverkeersreglement(België) of wegenverkeersreglement (NL)er op naslaan!.

 
AJAX Loader Icon