Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Service & Advies

 • Wij bieden je in onze vestiging in Kronberg goed advies. Hierna belichten wij enige onderdelen van onze dienstverlening, nl.


  • het gebruik van de bikescanner
  • opbouw fiets naar persoonlijke wensen


  De bikescanner

  Zur Website von RadLabor

  De gepatenteerde bikescanner van RadLabor is een high-end bikefitting-systeem dat de fiets en berijder opmeet. Fiets en lichaam worden met een laser gemeten. In aansluiting daarop kan de fiets in relatief korte tijd ergonomisch op het eigen lichaam worden ingesteld.
  Exclusief in onze bedrijfsruimte in Kronberg!

  Prijs: 60,- €

  Bike-Scanner


  Fiets-opbouw naar eigen wens

  Santa Cruz

  Denk je vaak aan het zelf opbouwen van een fiets, geheel naar eigen voorkeuren? We kunnen ons dat goed voorstellen. Niet standaard, maar geheel samengesteld naar eigen wensen. Bij ons ben je goed terecht. We zijn gespecialiseerd in custombouw!

  Wij kunnen de fiets-van-je-dromen opbouwen van frame tot spaaknippel. Het maakt niet uit of je een super-lichtgewichtfiets, een gekleurde knaller of een puur functionele fiets wilt. Wij doen het!
  Wij voeren exclusieve merken als Intense, AX-Lightness, Lightweight, Santa Cruz, Specialized S-Works, Storck, enz. en dan ook de hierbij passende onderdelen en accessoires. Van koersfiets tot mountainbike en reisfiets: we nemen de tijd voor het verwerkelijken van je droom!

  Kom langs of bel en maak een afspraak!


 •  
  AJAX Loader Icon