Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Glasses & textile care

Onderhoud en reinging van sportkleding, brillen & helmen

Het gebruik van de juiste onderhouds- en reinigingsproducten van je goede en vaak dure sportkleding, verlengt de levensduur van de kleding. Merken als Assos en Nikwax bijvoorbeeld zijn gespecialiseerd hierin. Regenjacks kunnen af en toe met een impregneermiddel worden behandeld. Het is raadzaam om altijd het wasmerk van de fabrikant of zijn aparte aanwijzingen te lezen en zodoende de kleding tijdens onderhoud of wassen goed te behandelen. Extra veilige wasmiddelen zijn leverbaar, zoals bijvoorbeeld de cleanser van Assos of de Tech Wash van Nikwax.
Reinigingsschuim kan goed worden gebruikt om schoenen, beschermers, of de doorgezweette helmvoering te behandelen. Schuim van specialist Muc-Off is in dit verband aan te bevelen.
Voor het schoonmaken van je fietsschoenen kan je ook een was, gel of schuim gebruiken. Je verlengt daarmee de levensduur en behoudt bijvoorbeeld de waterdichte eigenschappen.

Zu diesem Thema findest Du Beiträge im Hibike Blog Wij leggen je hier, op z'n Duits, in onze HIBIKE Blog uit, hoe je waardevolle kleding en uitrusting het best kan onderhouden. HIBIKE-blog met als thema: "Sportkleding op de juiste wijze onderhouden"

 
AJAX Loader Icon