Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Hope Merk shop

Hope Online Shop - brakes, cranks, pedals, wheels and other attachments

Hope - Quality bike components from Great Britain

Over het merk Hope

De kleurige onderdelen die worden gefabriceerd door Hope, de Engelse CNC-precisietechnici, zijn welbekend. Men is met een eigen team op worldcup-niveau onderweg en bewijst de kwaliteit van haar producten. Hope biedt fietsonderdelen van topkwaliteit. En deze zijn bekend om hun veelkleurigheid. Legendarisch zijn de uitvoerig gefreesde, hydraulische schijfremmen. Deze munten uit door hun remkracht en zijn tot in detail nauwkeurig gefabriceerd. En dat geldt ook voor achterwiel- en voorwielnaven of ander tuningtoebehoren, dat eeuwig lijkt te houden, of snelspanners en zadelklemmen. Hope heeft ermee naam gemaakt. Ook op het terrein van verlichting, wielen, pedalen en zadelsteunen is Hope van de partij. In deze tijd van het uitbesteden van werk naar goedkope landen heeft Hope besloten al zijn producten in zijn eigen vestiging in Barnoldwick, Engeland te ontwerpen en te produceren. Hope begon als toeleverancier van de luchtvaartindustrie, maar concentreert zich intussen geheel op het maken van hoogwaardige fietsonderdelen.
In 1989 begonnen Ian Weatherill en Simon Sharp met Hope Technology (IPCO) Ltd. Beiden waren technici bij de luchtvaartafdeling van Rolls Royce.

Over de Hope merkwinkel

In de Hope merkshop van HIBIKE vind je in totaal 320 verschillende producten met wereldwijde verzending: Remmen schijfrem / - onderdelen, Wielen voor schijfremmen 29 inch, Naven achterwiel schijfrem, Wielen voor schijfremmen 27.5 inch/650B, Remblokken schijfrem en nog meer.
 
AJAX Loader Icon