Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Rugzakken

Fiets rugzakken: Dagrugzakken en heuptassen voor fiets, MTB en E-MTB


Kies een categorie in het menu fietsrugzakken:

Fietsrugzakken en drinksystemen - voordelig online

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is, hoe groot moet de rugzak zijn? Ook hier beslist het gebruik ervan. Is een rugzak met klein volume, voor de dagelijkse ritten van en naar huis voldoende of heb je een flinke Alpencross rugzak nodig, waarin je van alles kan wegstouwen? Dames geven meestal de voorkeur aan een kleinere en aangepaste versie. Let bij het kopen op de volgende punten:

  • Pasvorm
  • Gewicht
  • Ventilatie van de rug
  • Gordelsysteem

Voel je je niet comfortabel met de rugzak en ben je er teveel mee bezig, dan werkt het op je zenuwen. Juist bij grotere rugzakken en lange ritten, moet je goed zittende schouder- en heupgordels hebben. Klikgespen en/of verstelbare gespen zorgen voor een perfecte pasvorm. Zo vermijdt je pijn en huidbeschadigingen bij de schouders.

De drinkrugzak en drinkblaas

Wie sportief onderweg is en houdt van duursporten, kent de voordelen van een drinksysteem. Hiermee bedoelen we een fietsrugzak met geïntegreerde drinkblaas. Het voordeel ligt voor de hand, of beter, op de rug... Drinkrugzakken beschikken meestal over een apart vak waarin zich een drinkblaas met een inhoud van 1 tot 3 liter bevindt. Een over de schouder geleide drinkslang met mondstuk is verbonden met een watereservoir. Je hoeft dus niet te stoppen of af te stappen. De bekendste fabrikant is Camelbak.

Als set of als aparte rugzak of drinkblaas kopen

Je vindt in onze shop aan de ene kant rugzak-sets, ofwel rugzak incl. drinkblaas, en aan de andere kant fietsrugzakken, die ook met drinksystemen kunnen zijn uitgerust, maar de keuze voor een drinkblaas aan jou overlaten. Je kunt dan het drinksysteem als extra aanschaffen..

Fahrradrucksack online günstig kaufen mit und ohne Trinksystem

Regelmatig worden fietsrugzakken door de grote fietsmagazines door de mangel gehaald. Uit deze tijdschriftartikelen haal je veel informatie. Ervaringen van vrienden en kennissen en internet-info helpen ook. In onze onlineshop tref je een grote keus aan. Zoals bekende merken als Deuter, Vaude en Camelbak, de coolere variant van Evoc of de practische Daypacks van Brooks of Ortlieb. Je kunt online artikelen voor een gunstige prijs kopen. Wij leveren ook aan huis! In onze categorie rugzak-toebehoren vindt je reserve-onderdelen als reserveslangen, mondstukken, of helmhouders voor jhe rugzak. Tipp: Een belangrijk accessoire is een Raincover (regenhoes). Is de regenhoes niet bij de rugzak inbegrepen, dan is dit een goedkope oplossing om je spullen droog te houden. De kleuren ervan zijn opvallend. Daarmee wordt je veiligheid tijdens donker weer verhoogd.

Opmerking: Koeriertassen en andere transporttassen, alsmede beschermhoezen vindt je onder Tassen en koffers.

 
AJAX Loader Icon