Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Voorwielnaven

Voorwielnaven mountain- of trekkingbike met velgrem

Een voorwielnaaf onderscheidt zich van de achterwielnaaf vanwege het ontbreken van de vrijloop, die aan de zijkant van de naaf de tandwielkrans (cassette) opneemt.
De naven zorgen ervoor dat het frame is verbonden met de wielen. De naaf is een kern-element van een fiets: zij verbindt de spaken met de velg.
De zich in ons assortiment bevindende naven zijn alle geschikt voor het voorwiel met velgrem (Eng.: wheelbrakes). Dus niet voor schijfremmen! Hier vindt je de standaardnaven van 9x100, 15x100, 20x110 en 15x100. De met 'QR' aangeduide naven zijn geschikt voor het gebruik van snelspanners, en hebben de kleinere asdiameter van 5 mm.
Vorderradnabe Felgenbremse z.Bsp. Shimano XTR Vorderradnabe Als je liever met een steekas werkt dan met een snelspanner, dan leveren we ook asdiameters van 9 mm, 15 mm en 20 mm en naafbreedten van bijv. 100 mm en 110 mm.
Wanneer je het idee hebt dat het wiel niet meer goed loopt of dat er speling is in het lager, is het de hoogste tijd voor onderhoud of vervanging van de naaf. Wij bieden aan, naven van Shimano, DT Swiss, Hope of de topnaven van Tune en nog vele meer, tegen gunstige prijzen en in de nodige kleurvariaties. Met de keuze voor een bepaalde kleur, geef je de bike een persoonlijk accent.

 
AJAX Loader Icon