Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Kinderfietsen & Jeugdfietsen

Kids bikes online store - Specialized, Trek, Orbea, Conway and many more to buy online

Kinderfietsen: Van loopfiets tot mountainbike

Wat je ook kiest, een loopfiets voor een kleuter of een complete mountainbike voor tieners en kinderen in de maat 20, 24 of 26-inch. Ze worden er altijd enthousiast en hebberig van!

Kies voordelig een kinderfiets van topkwaliteit

Kinder Fahrrad günstig kaufen, z,Bsp. Laufrad von Early RiderWij voeren topmerken als Trek, Specialized, Bergamont, Kona en Lapierre. Hier vindt je de passende kinder-mountainbike of racefiets. Kinderfietsen van topmerken uit de fietsbranche, degelijk en veilig, kortom: een goede keuze.

Kinderfietsen en hun kenmerken:

  • Design is afgestemd op kinderen en tieners
  • kindvriendelijke in- en uitstap
  • accessoires, afgestemd op de smaak van kinderen
  • robuuste, lichte aluminiumframes
  • kleine fietsen zijn uitgerust met terugtraprem
  • de grotere hebben al een versnelling
  • verende voorvorken van de mountainbikes zijn afgestemd op het geringe gewicht van een kind
De ervaringen van de fabrikanten, opgedaan met de grote fietsen vindt men terug in de kleine. Lichte aluminiumframes met kindvriendelijke opstap en de juiste accessoires. Van loopfietsen met 12-inch wielen (5-inch framegrootte) tot tienerfietsen met 26-inch wielen, kinderen vinden hier iets van hun gading. De kleurdesigns komen overeen met de leeftijd. Rose voor de meisjes, blauw en rood voor de jongens bijvoorbeeld. Of bonte en coole kleuren naar smaak. De kleinste kinderfietsen hebben al zes versnellingen. Bikes voor tieners beschikken al over 21 versnellingen. De fabrikanten rusten de fietsen uit met alles wat veiligheid en plezier bevordert. Features als zijstaanders, zijwieltjes, bagagedragers, verlichting, spatborden, reflectoren of bellen zijn normaal. Mountainbike Kinder: Markenräder online kaufen bei HIBIKE, z.Bsp. MTB Ghost Powerkid

Let op de juiste maat!

Let bij het kiezen van de fiets op de juiste framehoogte. Alleen wanneer het kind zich goed voelt op de fiets, zal het snel tot plezier leiden. Is de afmeting van het frame te groot, dan vergaat de lust om het nog eens te proberen. Voor zowel de kinder-racefiets, vrijetijdsfiets of een echte kinder-mountainbike kun je bij ons terecht.
 
AJAX Loader Icon