Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

POC Merk shop

POC bike helmet, bike trikot, goggle and bike protection Online Shop

Over het merk POC

POC SPORTS is specialist op het gebied van beschermende kleding, zoals helmen, goggles, beschermers (protectors) en zonnebrillen. Deze Zweedse onderneming heeft sich tot doel gesteld de gevolgen van ongelukken voor sporters te helpen voorkomen of te verminderen door het maken van beschermers. POC stelt de norm op het gebied van technische oplossingen, constructie, gebruik van materialen en research. Het productenscala is groot en biedt meer dan alleen helmen, knie-, elleboog- of beenbeschermers. Voor iedere fietsdiscipline heeft POC wat. Tijdrithelmen of MTB- of Fullface-helmen, nauwe bretelbroeken en ruime shorts. Tricots van nauw tot loosefit, windjacks, handschoenen en toebehoren als brillen, hoofddoeken en rugzakken kan men in onze POC-shop vinden. Het opvallende logo met de drie hoofdletters staat demonstratief op alle producten en is bij iedere biker een begrip. Het merk heeft diverse prijzen gewonnen, bijv. de Eurobike Awards, Reddot design awards, ISPO en Product Design Awards. Bij POC behoren niet alleen technici en ontwerpers tot het team, maar ook worden neurologen, sportartsen en rugspecialisten op de productontwikkeling betrokken. Zoals men ook kan zien aan de tijdrithelm, is stroomlijning een belangrijk thema bij POC. 'WATTS Lab = Aero Relevancy Research and Design', is een ontwerpteam van POC bestaand uit experts en profrenners die de prestaties en stroomlijn van de POC-producten optimeert. Alle POC-producten zijn tot in detail doordacht, van hoge kwaliteit en innovatief. Zij overtuigen ook talrijke profrenners, zoals bijv. Fabio Wibmer.

POC SPORTS is gevestigd in Stockholm. In 2005 begon oprichter Stefan Ytterborn in een klein kantoor in Saltsjöbaden (in de buurt van Stockholm). Hij was (en is) overtuigd van het nut en de mogelijkheid kwalitatief hoogwaardige helmen en beschermers voor fietsers en alpine sporten te fabriceren.

Over de POC merkwinkel

In de POC merkshop van HIBIKE vind je in totaal 62 verschillende producten met wereldwijde verzending: Brillen-onderdelen, Helmen MTB, Sokken, Helmen racefiets, Beschermers knie/scheen/enkels en nog meer.
 
AJAX Loader Icon