Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling
Summer Sale up to 60% OFF 🌞 apparel, bicycle parts, accessories >
Huge BIKE SALE 🚲 up to 55% OFF >

Fiets toebehoren

Bike accessories online at HIBIKEFietsaccessoires, aanvullende uitrusting voor jou en je fiets

'Fietsaccessoires' vormen een ruim begrip. Eigenlijk is het alles wat een fiets of wat je voor het rijden ervan nodig hebt. Het gaat om onderdelen die je fiets mooier maken of je uitrusting uitbreiden. Het gaat niet om reserve-onderdelen. In onze shop houden wij de accessoires gescheiden van datgene wat reeds in de categorieën Electro, Onderdelen of Gereedschappen is ondergebracht. Omdat wij over een uitgebreid assortiment beschikken, vindt je hier de overzichtelijke indeling van de categorieën. Wij leveren wereldwijd, tegen lage prijzen.

Nuttige accessoires voor tour of trail

Zu Fahrradzubehör zählt auch ein Rucksack Bijna iedere mountainbiker draagt op zijn routes een Bike-rugzak. Op lange routes gebruikt men ook fietstassen. Ook bagage-aanhangers, bagagedragers en spatschermen zijn nuttig. Stel je voor dat je een dagtour hebt voorbereid en halverwege kom je in de stortregen terecht. Fietsen met doorweekte kleding bederft de pret. Dus regenkleding of regenhoezen kunnen ook nuttig zijn.

Wat we ook onder de aandacht willen brengen is onze collectie Fiets-drinkflessen en fleshouders. Die behoren, ook bij korte ritten, tot de standaarduitrusting. Dan zijn er nog de energierepen, drankjes, gels en nog meer. Voor lange routes en bij wedstrijdkoersen bieden wij voedingssupplementen aan. Daarmee versterk je jezelf en haal je het einddoel! Voor ambitieuze sporters is sportvoeding een belangrijk hulpmiddel tijdens de voorbereiding, tijdens het rijden en ook daarna.

Veiligheids-accessoires voor de fiets

Ein wichtiges Zubehör ist das Fahrradschloss

Een goed slot op de fiets moet prioriteit hebben, vooral als je in de stedelijk gebied onderweg bent. Een belangrijk accessoire is dan ook een Fietsslot! Onderschat het diefstalrisico niet. Duurdere fietsen worden gauw gestolen als je de fiets stalt onderweg of in de stad. Je kunt topmerken als als Abus of Trelock vertrouwen. Hun producten, die als beste uit de bus komen bij tests, vindt je in onze shop.
Overigens, bestel dan gelijk je fietspomp Pompen en een reparatieset voor onderweg. Dit zijn hulpjes in de nood. Als je een reserveband bij je hebt, maar geen pomp of reparatieset, dan schiet het nog niet op...

Kinder-accessoires

Als je kind wil vervoeren, dan is een Kinderzitje of kinder-aanhanger een uitkomst. Kinderen vinden het prachtig, ze zijn bij hun ouders, zien veel en bevinden ztich in de frisse lucht. In een aanhanger, met hun speelgoed en regenhoes , vinden ze geweldig. Een zitje van Fietsstoel van Römer bijvoorbeeld is veilig en eenvoudig te monteren. Onder de accessoires rekenen we ook de apparatuur om fit te blijven of te worden voor een grote rit. Een Rollentrainer is niet alleen voor profs interessant. Ook voordelige, kleine onderdelen voor kinderfietsen, zoals bellen, staanders of zijwieltjes bieden wij aan. Een voor sportieve kids hebben wij ons aanbod aangevuld met scooters en steps van het merk Micro Mobility. Snuffel rond in ons assortiment en tast toe!. Veel plezier in ons menu 'Accessoires'.

Tip: Is er binnenkort iemand jarig? Zoek je een passend cadeau voor een fietser? Kijk dan eens in het menu Geschenk-ideeën! Daar vindt je veel leuke en nuttige verrassingen, van T-shirt tot aan gereedschappen van Park Tool, zoals de "Göffel", een combinatie van vork (Gabel) en lepel (Löffel).

 
AJAX Loader Icon