Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

iPhone toebehoren

Toebehoren smartphones op de fiets

Inmiddels is er het nodige op de markt aan toebehoren smartphones tijdens sportief gebruik. Dan gaat het niet meer om simpele hoesjes...
Door het downloaden van apps wordt de functie van je smartphone verbeterd en lijkt hij steeds meer op een volwaardige fietscomputer. Tot de standaard-uitrusting behoort tegenwoordig een goede, spat- en waterdichte smartphonehouder en een stuurhouder. Een alternatief is de armbandhoes voor de smartphone. Een door joggers en hardlopers veel gebruikt artikel. Waterdichte hoezen worden bijv. door Topeak aangeboden onder de naam „drybag“. En naast deze beschermhoezen bieden wij ook nog de Blackburn- en Topeak- beschermhoezen voor tablets aan.
Dan zijn er voor diegenen die op het gewicht letten, nog de carbonhouder van Lightweight, passend voor Apple iPhone of Samsung Galaxy.

NC-17 Wahoo Fitness

Fahrradhalterung, Schutzhülle und mehr Zubehör für Apple iPhone oder andere Smartphones wie Samsung GalaxyNC-17 heeft zich naam gemaakt door zijn Wahoo IPhone-accessoires. Van borstband en snelheidsmeter tot aan de trapfrequentiemeter, alles is compatibel voor je smartphone. Terwijl je werkt aan je conditie of aan het leveren van een prestatie: gebruik daarvoor je telefoon. Dankzij NC-17 wordt je smartphone een trainingscomputer!

Ontdek hier ons omvangrijke aanbod aan smartphone-toebehoren van NC-17, Topeak, Cinq, Minoura en meer! Alles, om ook bij je sportbeoefening het beste eruit te halen.

 
AJAX Loader Icon