Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling

Specialized Roubaix Elite 28" racefiets fiets Gr. 56cm mint/tarmac black/black model 2018

incl. 21% BTW Geen verzendkosten naar NLplus verzendkosten.

Kleur

Kwantiteit
TOEVOEGEN AAN WINKELMANDJE
JobRad
Art.
Fabrikant artnr.
Varianten
28" 56cm mint/tarmac black/black 2018 2.337,64€ 12791610
Kies een variant a.t.b.

De Roubaix Elite Racefiets van Specialized ™

Welke wielrenner heeft het niet in gedachten, de perfecte weg met een onberispelijk oppervlak? En hoe ziet de realiteit er vaak uit? Barsten, gaten, randen, kasseien. Omdat we weten hoe moeilijk het is voor wegrenners, hebben we onze nieuwe Roubaix meer verticale conformiteit gegeven om u sneller en comfortabeler te maken. Maar nu op zijn beurt.

Het FACT 10r Carbon Rider First Engineered design frame is een van de lichtste die we ooit hebben ontwikkeld. Maar dat is niet voldoende. De efficiëntie blijft op het gebruikelijke hoge niveau, de geometrie die we hebben herzien, zodat de nieuwe Roubaix nog wendbaarder en directer rijdt. Om de ontspannen zitpositie te behouden waar de Roubaix zo door velen wordt gewaardeerd, hebben onze ingenieurs een paar trucs gebruikt.

Om de fiets meer verticale conformiteit aan het front te geven, hebben ze samen met McLaren het zogenaamde "Future Shock" -systeem ontwikkeld. Dit is een cartridge in de balhoofdbuis die 20 mm verticale flexibiliteit biedt. Het resultaat is meer snelheid op slechte oppervlakken en natuurlijk een veel soepeler rijden, dus je bent krachtiger, vooral op langere afstanden. De neutrale, directe bediening wordt niet beïnvloed door het "Future Shock" -systeem omdat het systeem in een verticale richting werkt en geen speling heeft. Dus ook bij het sprinten gedraagt ​​alles zich zo direct als je van een racefiets zou verwachten. We hebben trouwens onderbouwd met ons "Rolling Efficiency Model" dat de nieuwe Roubaix onverslaanbaar snel is.

De Roubaix Elite heeft beproefde Shimano 105-componenten, hydraulische schijfremmen en stevige maar lichte DT R470 Disc-wielen.

highlights

  • Rider-First Engineered ™ frame gemaakt van FACT 10r carbon voor perfecte handling, ultieme snelheid en hoge rijstabiliteit. De vezeltoewijzing, die op maat is gemaakt voor elke framegrootte, maakt een krachtige balans tussen stijfheid en gewicht mogelijk. Soepeler is sneller: het "Future Shock" -systeem zorgt voor een verticale lijn van 20 mm in de cockpit zonder concessies te doen aan de directe bediening. Dankzij drie verschillende veerhardheden kan het systeem individueel worden aangepast aan de wegomstandigheden.
  • De Roubaix Disc-voorvork is gemaakt van FACT carbon voor superieure handling. Het ontwerp op 12 mm steekassen onderstreept de directe bediening en zorgt altijd voor een identieke positionering van de remschijf.
  • Het Shimano 105-circuit in combinatie met hydraulische schijfremmen garandeert een hoge functionaliteit en overtuigende betrouwbaarheid.
  • Roubaix Disc-vork met exclusieve FACT 11r-vezelsamenstelling.

specificatie

specificatie Beschrijving
montuur Specialized ™ FACT 10r carbon, Endurance Geometry, Rider-First Engineered ™, 12x142mm steekas, Future shock suspension, 20mm veerweg, vlakke schijfbevestigingen
vork Specialized ™ FACT carbon, 12x100mm steekas
slangen Standaard, Presta-ventiel
voorwiel Turbo Pro, 60 TPI, vouwkraal, BlackBelt-bescherming, 700x28mm
achterband Turbo Pro, 60 TPI, vouwkraal, BlackBelt-bescherming, 700x28mm
crankstel Shimano RS510
kettingbladen 50 / 34T
versnellingspook Shimano RS505-schijf
derailleur Shimano 105, 11-speed
cassette Shimano 105, 11-speed, 11-32t
Keten KMC X11EL, 11-speed w / Missing Link ™
voor rem Shimano RS505, hydraulische schijf
achterrem Shimano RS505, hydraulische schijf
stuur Specialized ™ Comp Hover Bar, 6061-legering, 70x125mm w / Di2-gat
veranda Gespecialiseerd ™, 3D-gesmede legering, 4-bouts, 7-graden opkomst
zadel Bodygeometrie Phenom Comp, Adaptive Edge-ontwerp, Hollow Cr-Mo-rails, 143 mm
zadelpen Specialized ™ CG-R, FACT carbon, enkele bout, 27,2 mm
pedalen Nylon, 105x78x28mm, losse ballen met reflectoren

levering

  • 1 x Specialized ™ Roubaix Elite 28 "racefiets compleet fietsmodel 2018 (zie objectbeschrijving voor meer informatie)

Op het merk Specialized

Prijsalarm!
Fout gevonden?
Er bestaan de wettelijke garantierechten.
AJAX Loader Icon