Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 6-9 working days (bikes 10-12 working days)    more info >

ZwölfEnder Merkwinkel

Over het merk ZwölfEnder

Een ZwölfEnder is wat voor iemand die ook in het koude jaargetijde z'n bike niet kan laten staan. ZwölfEnder maakt de bekende „Classics neopreen“ overschoenen (schoenovertrekken), neopreen-schoenpunten, productlijn Allgäu, en dan nog accessoires als isolerende inlegzolen. Voor HIBIKE-fans bieden wij zelfs de Classic neopreen-overschoenen in HIBIKE-editie aan!
Van het door hen gesponsorde biketeam „Firebike/Drössiger“, komen regelmatig reacties binnen, naar aanleiding waarvan met de productie aanpast en uiteindelijk uitbreidt. De productie vindt voor in Duitsland, in de rest van Europa en in het Verre-Oosten plaats. Dat ligt niet alleen aan de duidelijk lagere productiekosten, maar ook aan de betere kwaliteit. Goede arbeidsomstandigheden en goede betaling, bij goede controle hierop, is een belangrijk uitgangspunt bij het uitbesteden van de productie.

Wir sind ZwölfEnder Händler

ZwölfEnder is een familiebedrijf dat aan het eind van de jaren negentig begon en onderdeel is van 'LuS Logistic und Service GmbH'. Het bedrijf is gevestigd in Seligenstadt en de verkoop geschiedt via de vakhandel, vooral in Duitsland, maar ook in de rest van Europa.

De ZwölfEnder merkwinkel

In het ZwölfEnder merkwinkel vindt u een totaal van 4 verschillende laag geprijsde producten met wereldwijde verzending:
  • Overschoenen
  • Schoen-onderdelen
 
AJAX Loader Icon