Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Salsa Merk shop

Salsa Bicyles - Fahrräder, Gravelbikes und Zubehör einfach online bestellen

Over het merk Salsa

Salsa is pittig. En dan bedoelen we niet de saus, maar de fietsonderdelen en complete fietsen die Salsa Cycles produceert. Het is niet voor niets dat zoveel bikers die iets bijzonders willen, voor het merk Salsa kiezen. Salsa biedt producten van topkwaliteit en de veelzijdige ervaring van het bedrijf staat borg ervoor dat ze waarmaakt wat ze belooft. "Bij Salsa zijn wij ervan overtuigd dat het verlangen naar avontuur tot een beter leven leidt. De fiets zien we dan niet als een eenvoudig vervoermiddel, maar als een middel om nieuwe ervaringen op te doen en het leven te verrijken. Salsa heeft zich tot doel gesteld het avontuurlijke karakter van haar producten in stand te houden. Salsa - Adventure by bike." Zo zegt het merk zelf. Bij Salsa vindt je de bijzondere mountainbike, fully, hardtail, racefiets, trekking bike en nog meer. Zo is Salsa een van de eersten die met fatbike kwam. Zij biedt de liefhebber ook heel dunne banden, of bijzondere singlespeeders en crossers! Op het gebied van onderdelen biedt Salsa onder andere velgen, sturen, zadelklemmen of voorbouwen.. snuffel in het Salsa Cycles Assortiment in de onlineshop van HIBIKE.
Salsa begon in Californië. Nadat de oorspronkelijke eigenaar zijn zaak verkocht, trok het merk en de fabriek naar Bloomington bij Minneapolis, Minnesota.

Over de Salsa merkwinkel

In de Salsa merkshop van HIBIKE vind je in totaal 37 verschillende producten met wereldwijde verzending: Gravelbike, Mountainbike Hardtail 29 inch, Fiets trekking / stadsfietsen, Bagagedragers, Stuur racefiets en nog meer.
 
AJAX Loader Icon