Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Loose Riders Merk shop

Loose Riders socks, trikot, protection, shorts, google shop online

Over het merk Loose Riders

Loose Riders is een cool merk met stijlvolle kleding voor je volgende fietstocht. Daarachter is een wereldwijde gemeenschap. Het is het nastreven van de missie om je informatie en insider tips te geven voor elke goede fietsplek ter wereld. Met informatie over accommodatie, shuttle-opties en feestlocaties. Of het nu in Duitsland, Thailand, Engeland of Australië is. Loose Riders is wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 30 chapters.

Loose Riders werd geboren uit de passie voor Gravity Sport. Een groep fietsers startte in 2012 met een Facebook-pagina rond de bergen bij Chiang Mai in Thailand. Een informatiepagina voor iedereen die meer weten wil over de fietspaden in de regio. Kort daarna volgde andere regio's, zoals Singapore. Nu kwam voor het eerst keer de naam "Loose Riders", het platform heette "Loose Riders Singapore". Het werd een wereldwijde alliantie.

De grote beweging werd vervolgens afgetrapt door een leuke race die de oprichters organiseerden met fietsers als Steve Peat, Wyn en Eddie Masters, Sam Dale en Nico Vink. De wereldwijde belangstelling voor Loose Riders was vanaf nu gewekt. En degenen die teamrijders hebben, hebben ook hun eigen fietskleding nodig. Dat is het moment waarop de Loose Riders-collectie werd geboren. Laat zien dat jij ook een "Loose Rider" bent met deze coole kleding! Stijlvol, functioneel en met een onverslaanbare waarde voor jouw geld.

We zijn Loose Riders dealer

Over de Loose Riders merkwinkel

In de Loose Riders merkshop van HIBIKE vindt u in totaal 509 verschillende producten tegen onklopbare prijzen met wereldwijde verzending: Fietsshirt lange mouwen, Fietsshirt korte mouwen, T-shirts, Fietsshirts ademend, Sokken en nog meer.
 
AJAX Loader Icon