Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 6-9 working days (bikes 10-12 working days)    more info >

Kind Shock Merkwinkel

Over het merk Kind Shock

Kind Shock (KS) is een hypermodern bedrijf dat als slogan hanteert: „Keep Striving“, blijf streven (naar perfectie...). Kind Shock maakt MTB Vario-zadelpennen (in hoogte verstelbare zadelpennen, ook telescoopsteunen genoemd. Men vernieuwt en verbetert voortdurend het productenscala en men produceert op ecologisch verantwoorde wijze. De nieuwe i-serie van de in hoogte verstelbare zadelpennen d.m.v. afstandsbediening is een voorbeeld hiervan. Zij behoren tot de beste in de markt, hetgeen wordt bevestigd door tests en publicaties in fiets- en consumententijdschriften. Ook de techniek van de nieuwe zadelpomp „APG Fork“ , lost het mprobleem van de oudere hogedrukpompen op. Kind Shock bevordert het fietsen in algemene zin door als sponsor op te treden van de „South China Two-Wheelers Stunt competitie“. Wir sind Kind Shock Händler

Kind Shock High-Tech Co.Ltd. heeft zijn hoofdvestiging in Taiwan, in Tainan City en beschikt over servicevestigingen verspreid over de gehele wereld. Eén daarvan bevindt zich in Alzenau, Duitsland. Vertegenwoordiger in Duitsland is Wiener Bike Parts GmbH (WBP behoort tot de Winora-groep).

De Kind Shock merkwinkel

In het Kind Shock merkwinkel vindt u een totaal van 104 verschillende laag geprijsde producten met wereldwijde verzending:
  • Zadelsteuen onderdelen/materiaal
  • Zadelsteunen in hoogte verstelbaar
  • Zadelsteunen vering
 
AJAX Loader Icon