Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling

Wielrennen

Racefietsen
Bitte wähle eine Kategorie:


Racefietsen - smalle banden- snel onderweg

Van welke discipline je ook houdt - triathlon, cross of straatkoers - bij ons kun je niet alleen een nieuwe racefiets online kopen, maar ook de verschillende onderdelen en reserve-onderdelen als racevelgen, naven, wielen, cranks en nog meer. Alles, wat het hart van de roadbiker en koerser sneller doet kloppen. Ook een triathlon- of tijdritfiets voor het maken van toptijden behoort tot ons aanbod.

Rennrad Onlineshop. Rennräder, Triathlonräder und Zubehör günstig im Versand bei HIBIKE

Ben je een individualist en wil je geen standaardfiets maar een geheel naar eigen wens gebouwde fiets? In dat geval kun je een nieuw raceframe voor je eigen droomfiets tegen aantrekkelijke prijs in onze frameshop bestellen en naar eigen smaak opbouwen. Behalve een framestel vindt je alle opbouwdelen voor een racefiets hier bij de onlineshop van HIBIKE tegen scherpe prijzen en met ruime keuzemogelijkheid. Wij bieden de topmerken van de fietsbranche aan, zoals Specialized, Trek Bicycle en Storck. Ga aan de slag, heb plezier met het opbouwen van de kwaliteitsonderdelen en maak je eigen racemachine!

Extra gestroomlijnd en zo mogelijk een lichtgewicht. Dat wil een koerser! En dan gaat het niet alleen om de onderdelen van de fiets, maar ook om de helm en de schoenen. Raceschoenen en -pedalen verschillen uiteindelijk behoorlijk van die welke worden gebruikt voor de off-the-roadbike. Hetzelfde geldt voor de koers- en tijdrithelmen. We bieden een ruime keus aan tricots, bibshorts en koerskleding, voor zowel dames als heren. Laat je inspireren door HIBIKE – je vakhandelaar en verzendpartner rond het thema 'racefiets en roadbike'.

 
AJAX Loader Icon