Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Logo
Levering aan: NL

Inloggen
Status bestelling

Troy Lee Designs Merk shop

Over het merk Troy Lee Designs

Troy Lee Designs (TLD): Iedere downhiller of motorcrosser kent de bijzondere TLD-helmen. Ook de TLD-kleding munt uit door goede kwaliteit en bijzonder ontwerp. Het kledingassortiment van TLD omvat o.a. fietshandschoenen, tricots, broeken, beschermers, sweatshirts, rugzakken en toebehoren, alles voorzien van een cool design voor de downhiller, mountainbiker en motorcrosser. Dankzij de opvallende outfits voelt dan ook het jonge talent zich als een aankomende prof. Natuurlijk zorgt de goede kwaliteit van de kleding voor het nodige comfort op de bike, want in het racecircuit moet het tegen een stootje kunnen. Een wie niet genoeg heeft van Troy Lee, kan ook de coole vrijetijdskleding, zoals de TLD hoodies en T-shirts uitkiezen. Dit is ook te vinden in het assortiment van HIBIKE. De Canadees Troy Lee was als teenager een enthousiast motorcrosser en downhiller. Daarbij versierde hij zijn helm en andere uitrusting met een door hem zelf gemaakt cool design. Al snel wilden z'n maten ook wel zoiets en kon hij zijn kunstzinnig talent gebruiken om geld te verdienen. Ruim 25 jaar later laten de toprenners uit de motorsport en downhillprofs hun individuele hoofdbescherming door Troy Lee vervaardigen.

De hoofdvestiging en showroom van TLD bevinden zich in Corona, Californië. TLD heeft ook de TLD Boutique in Laguna Beach.

Over de Troy Lee Designs merkwinkel

In de Troy Lee Designs merkshop van HIBIKE vindt u in totaal 438 verschillende producten tegen onklopbare prijzen met wereldwijde verzending: Helmen reserveonderdelen, Fietsshirt lange mouwen, Handschoenen lange vingers, Fietsbroeken kort, Fietsshirt korte mouwen en nog meer.
 
AJAX Loader Icon