Wereldwijd verzending, goedkope prijzen
25 jaar
1.000m² winkel in Kronberg (D)
Nav
Nav
 
Logo
Cart
Lieferung nach: NL

FAQ
Uitloggen
Mijn bestelling
Delivery time of about 6-9 working days (bikes 10-12 working days)    more info >

THM-Carbones Merkwinkel

Over het merk THM-Carbones

Het merk THM-Carbones is een productenlijn van THM Faserverbund- Technologie GmbH. THM maakt sinds 1993 veel verschillende producten, voornamelijk bestaande uit met carbonvezels versterkte kunststof. Het zwaartepunt bij het bedrijf licht duidelijk op onderzoek naar en de toepassing van lichte, extreem stabiele basiselementen voor het maken van eindproducten. THM GmbH ontwerpt en fabriceert al vele jaren carbon-onderdelen voor onder andere de firma Storck Bicycle GmbH. Wereldwijd bekend zijn de voorvork "Stiletto", het MTB-frame "Organic" en de crank "Powerarms".

Met de eerste volledig van carbon vervaardigde voorvork, met doorlopende vezels vanaf de schacht tot aan de pads, zette men de norm neer voor de bedrijfstak. Winnaars bij tests, winnaars van ontwerpcompetities ('Roter Punkt', voor beste ontwerpkwaliteit, een onderscheiding van het Industrieforum Design Hannover). THM onderscheidt zich van de concurrentie. De 'Powerarms' behoren nog steeds tot de lichtste, in serie vervaardigde carboncranks ter wereld. Het is een voorbeeld van de hoge eisen die THM stelt aan haar producten.

Directeur Thomas Mertin volgt al jaren zijn visie op een doelmatige en vernieuwende productenlijn. Zijn in jaren opgebouwde kennis en ervaring weet hij in THM-Carbones met succes toe te passen.

THM-Carbones biedt je fascinerende lichtgewicht-exclusiviteit, een zeer goed functioneren en 100% zekerheid.

In 2016 werden de aandelen THM-Carbones overgenomen door 3T Cycling Srl. De productie in Alt Duvenstedt blijft daar behouden.

www.thm-carbones.de

De THM-Carbones merkwinkel

In het THM-Carbones merkwinkel vindt u een totaal van 2 verschillende laag geprijsde producten met wereldwijde verzending:
  • Cranks accessoires en onderdelen
  • Trapassen racefiets
 
AJAX Loader Icon